У капелюсі та ефектній масці з каменів: Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Klavdia Petrivna вперше показала обличчя і розповіла Тіні Кароль, коли розсекретить своє ім'я - фото
tina_karol/Instagram

Klavdia Petrivna вперше показала обличчя і розповіла Тіні Кароль, коли розсекретить своє ім'я

Поділитися:

Найзагадковіша українська співачка Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Вона взяла участь у зйомках авторського YouTube-проєкту Тіни Кароль Дім звукозапису, в якому відроджуються забуті українські пісні. Klavdia Petrivna виконала пісню Намалюй мені ніч, музику до якої написав Мирослав Скорик, а слова – Микола Петренко.

Артистка постала в шоу Кароль у капелюсі та ефектній масці з каміння, частково показавши своє обличчя. Вона також уперше продемонструвала свій колір волосся.

Klavdia Petrivna
Дім Звукозапису/YouTube

В інтерв'ю Кароль Klavdia Petrivna відповіла, коли нарешті розсекретить своє ім'я.

«Я з п'яти років у музиці. Це не мало і не багато. Насправді це дуже полегшує завдання у якомусь плані. Ще більше я вам не можу розповісти, чим саме я займаюся. Але настане час, і всі карти відкрию», - поділилася співачка.

Кароль, представляючи свою нову гостю, назвала артистку «феноменом української сцени».

«Загадкова, таємнича, нова зірка, лідер на стрімінгових платформах та з мільйонами переглядів на YouTube – все це про Klavdia Petrivna. Вона справді феномен!», - зазначила співачка.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В формі та зі зброєю: Тіна Кароль пройшла військову підготовку на полігоні

Новини по темі