Дружини військовополонених на сцені, несподіване освідчення та інші щемливі моменти: співачка KOLA вразила першим великим сольним концертом у Києві

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
KOLA вразила сольним концертом, який зворушив щемливими моментами – як це було

KOLA розповіла про свій перший сольний концерт у Києві, який зібрав зіркових гостей та зворушив щемливими моментами

Поділитися:

Минулої суботи, 19 жовтня, у Києві відбувся перший великий сольний концерт KOLA, під час якого разом зі співачкою виступили її зіркові колеги, а серед глядачів були Тімур Мірошниченко з дружиною Інною, Володимир Завадюк, Дмитро Монатик з дружиною Іриною, Даша Квіткова, Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Наталія Денисенко, Джамала та багато інших зірок.

В ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 KOLA поділилася своїми емоціями та відверто зізналася, що дуже переживала перед виступом у Палаці спорту. Примітно, що концерт відбувся у день народження співачки – 19 жовтня вона відзначила своє 31-річчя.

«Я дуже переживала. Але я собі сказала – «Настя, це такий самий концерт, як і інші, просто він трохи більший, але від цього ти не змінюєшся, не змінюється команда та ваша місія». Це просто більший майданчик, який лякає», - зізналася вона.

Під час концерту KOLA розповіла історію пісні Міліметр авторства Івана Клименка. Співачка зізналася, що отримала її у подарунок від Монатика. KOLA згадала, як спочатку не зрозуміла пісню та її купив Монатик. У коментарі ЖВЛ Представляє Монатик розкрив подробиці свого подарунку артистці:

«Вона у мене спитала, чи можна я її куплю. У демо-версії пісні якраз співала Настя. І я зрозумів, що це її пісня. І я сказав, що я її купив, але я тобі її подарую. Я вперше зустрічаю таку подяку, справжню, людяну, це не купиш за жодні кошти», - зізнався він.

На концерті разом із KOLA також виступили Alyona Alyona, Артем Пивоваров, Міша Крупін, Parfeniuk та YAKTAK, які приєдналися до іменинниці для виконання спільних хітів. Крім того, прямо на концерті, на якому зібралося понад 7 тисяч слухачів, аранжувальник артистки Сергій Магнушевський несподівано зробив пропозицію своїй коханій Аліні.

Концерт KOLA вразив і іншими щемливими моментами, включаючи виконання пісні Дочекаюсь, під час якого на сцені з'явилися дружини, матері та дочки українських захисників, які чекають на своїх рідних із російського полону.

KOLA

KOLA

KOLA

Після масштабного концерту артистка заявила, що незабаром оголосить дату концерту на біс у Палаці Спорту.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KOLA зворушила до сліз ведучу Пісні мого життя історією про бабусю

Новини по темі