Кожна вистава несе памʼять про батьків: Ольга Сумська ексклюзивно для «ЖВЛ представляє» розповіла, як готується до гастролей

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Ольга Сумська розкрила секрети підготовки до театральних гастролей: що приховується за кулісами
inst: olgasumska

Тяжка подорож і особливі ритуали: як Ольга Сумська готується до виступів на театральній сцені.

Поділитися:

Ольга Сумська в ексклюзивному коментарі для «ЖВЛ представляє» показала, як готується до театральних гастролей. На відео і фото акторка засвітила, як добиралась закордон на виступи. Як виявилось, організатори купили не ті квитки і замість лежачих місць були сидячі. Тож, аби відпочити у дорозі, акторці довелось спати на валізах і сумках. Ольга розповіла, що всі ці речі - особливий реквізит; який вона везе на виступ.

«Там мамин халат, який для мене дуже дорогий. Я мушу сказати, що в кожній антрепризі у мене є деталь з маминого гардеробу. У виставі «Повернення блудного батька» є сумочка і гаманець, в якому зберігається мій портрет. Колись моя мама вирізала його з журналу, це так зворушливо. Також меблі з квартири батьків зараз грають в нашій виставі. Ці речі мають жити, я думаю, що тато і мама задоволені. Ці деталі мого дитинства стали у нагоді у власному акторському житті і вони дуже мене зігрівають і складають певну атмосферу навколо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі