Всесвітньо відома режисерка Таню Муіньо стала постановницею номеру від України на Євробаченні: чим здивує виступ alyona alyona і Jerry Heil

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Всесвітньо відома режисерка Таню Муіньо стала постановницею номеру від України на Євробаченні

Подробиці Євробачення 2024: відома режисерка Таню Муіньо поставила номер для alyona alyona і Jerry Heil, а гурт Kalush Orchestra зʼявиться у фіналі конкурсу з ексклюзивним перформансом.

Поділитися:

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті «ЖВЛ представляє», що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Всесвітньо відома кліпмейкерка стала постановницею номеру alyona alyona і Jerry Heil на Євробаченні 2024. Про це і інші подробиці конкурсу Євробачення 2024 розповіли у «ЖВЛ представляє».  Цьогорічні представниці України на конкурсі до останнього тримали в секреті імʼя Таню Муіньо - режисерки свого номеру. А за плечима у Таню співпраці з найвідомішими світовими артистами та дві номінації на премію Греммі - найпрестижнішу музичну нагороду сучасності. Муіньо зняла кліпи для Дженніфер Лопес, Дуа Ліпи, Гаррі Стайлза, Кеті Перрі, Ленні Кравіца та інших світових зірок. Кліпи Муіньо набирають мільйонні перегляди за лічені дні, місяцями їх обговорюють в мережі. Саме цим режисерка завоювала прихильність американських і світових артистів. Тож, очікується не менш грандіозний номер alyona alyona і Jerry Heil.
Дівчата прокоментували співпрацю з Таню:

«На міжнародній арені -  вона лідер, що створює тренди. І знаємо, що ця постановка зʼєднає серця по всьому світу в стремлінні до перемоги світла над темрявою».

Євробачення

До слова, 27 квітня вже відбувалося перша репетиція номеру на великій сцені Євробачення 2024 в Мальме. Вчора відбулася друга репетиція. Як повідомили артистки, до фіналу ще будуть невеличкі зміни в номері навіть і їхніх костюмах. Та, в цілому, композиція вже зрозуміла.

«На початку нашої співпраці ми проговорили все, що болить та резонує нам в нашій пісні і вже за декілька діб почули бачення режисерки, яке підкорило нас. Ми зрозуміли: це те, як ми хочемо через наш номер промовляти до світу! Єдність, сталева сила дів, віра та воля! Музика таки єднає світ, ми впевнені! І знаємо, що ця постановка з'єднає серця по всьому світу в стремлінні до перемоги світла над темрявою» - діляться артистки 

Євробачення

Натомість репер OTOY, що минулоріч виступав на Євробаченні 2023 у Ліверпулі як запрошений артист, зізнався, що не планує дивитись виступ наших учасниць:

«Я вважаю, що це надто примітивні сенси і надто примітивний номер. Вважаю, що інші кандидати були сильніші. Пісня точно не програшна, тому що їх команда вміє писати хітові треки, що чіпляють. Це більше про якесь особисте сприйняття і сенсове наповнення. Все ж таки, вважаю, що воно там надто притягнуте за вуха».

Ця відверта критика і тяганина між артистами триває вже рік. Минулого року OTOY зачитав реп на вірші Тараса Шевченка «Садок вишневий коло хати», а його виступ одразу ж розкритикувала alyona alyona, звинувативши колегу в шароварщині. У відповідь артист продовжив сварку і назвав реперку «берегинею українських шароварів». На даний момент, виконавці досі не знайшли спільну мову.

У фіналі Євробачення 2024, що відбудеться 11 травня виступить український гурт Kalush Orchestra, що здобув перемогу на конкурсі у 2023 році і принесли Україні третю перемогу за 20 років. А пізніше організатори повідомили, що на сцені Eurovillage виступить ще один український гурт Go-A що прославились на весь світ з піснею «Shum», яку представили на конкурсі у 2021 році і зайняли 5 місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі