Пара на екрані та у реальному житті: зірка серіалу Лікарка за покликанням Вікторія Литвиненко зізналася, як спільна робота на зйомках із чоловіком впливає на їхні стосунки

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Лікарка за покликанням: зірка серіалу Вікторія Литвиненко поділилася, як спільна робота з чоловіком на зйомках вплинула на їхній шлюб
1+1 Україна

Лікарка за покликанням: зірка серіалу Вікторія Литвиненко поділилася, як спільна робота з чоловіком на зйомках вплинула на їхній шлюб

Поділитися:

Українська актриса Вікторія Литвиненко, яка виконала головну роль у новому серіалі 1+1 Україна Лікарка за покликанням, розповіла про спільну роботу на зйомках зі своїм чоловіком Сергієм Стрельниковим. Подружжя виконує головні ролі у серіалі, і хоч у їхній фільмографії багато спільних проєктів, але саме Лікарка за покликанням став першим, де вони зіграли сімейну пару.

Ексклюзивно у коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 Литвиненко розповіла, як спільна робота з чоловіком на знімальному майданчику впливає на їхнє реальне сімейне життя.

«Насправді нам із чоловіком дуже легко працювати разом, бо ми з одного тіста зроблені. І в цьому плані нам дуже і дуже пощастило. Але за проєкт я таки зрозуміла, що коли приїжджаєш на майданчик, треба забувати, що це твій чоловік і ставитися до нього просто, як до актора», - повідомила вона.

Литвиненко додала, що після зйомок серіалу Лікарка за покликанням вони з чоловіком домовилися, що всі робочі моменти залишають на знімальному майданчику.

«Після цього проєкту ми вже домовилися, що додому ми проєкти не приносимо», - додала вона.

Лікарка за покликанням
1+1 Україна

Нагадаємо, у вівторок, 16 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі відбувся спецпоказ нового надихаючого та драматичного серіалу Лікарка за покликанням від 1+1 Україна, заснованого на історії життя Охматдиту у перші 50 днів повномасштабного вторгнення.

Нова історія на 1+1 Україна є присвятою українським лікарям. До роботи над сценарієм були залучені лікарі з Охматдиту, щоб медичні кейси було передано вірно. Також під час зйомок медичних маніпуляцій на знімальному майданчику працював консультант. Переглянувши перші два епізоди, лікарі зазначили - знімальній групі вдалося відобразити реалії життя медиків. В серіалі вдало показані не лише професійні виклики та труднощі, але й повсякденне життя лікарів поза межами лікарні. 

за сюжетом, талановита лікарка-реаніматолог Марина Бондар опиняється на межі розлучення з своїм чоловіком та колегою, хірургом Андрієм Бондарем після зради. Марина збирається прийняти пропозицію роботи в Польщі та перевезти туди сім’ю, щоб почати життя з чистого аркуша. Проте, вже наступного ранку вона прокидається від вибухів і вирішує залишитися в рідній лікарні, яка переходить у режим роботи 24/7 та стає рятівною фортецею для багатьох маленьких та дорослих пацієнтів. Попри власну виснаженість, розгубленість, сімейні драми, брак ліків та внутрішні проблеми лікарні, медики зберігають професіоналізм та невтомно рятують життя. 

Саундтреком до серіалу Лікарка за покликанням стала пісня Люди одного з найпопулярніших українських гуртів Бумбокс.

Премʼєра нової надихаючої та драматичної історії відбудеться восени на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина у житті та на екрані: топові українські актори Вікторія Литвиненко та Сергій Стрельніков вперше зіграють сімейну пару в новому серіалі “1+1 Україна”

Новини по темі