«Не мають права розділяти нашу перемогу»: режисер Любомир Левицький висловився про «інертних» українців за кордоном та розповів про роботу над новим фільмом

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Любомир Левицький висловився про українців за кордоном та розповів про роботу над новим художнім фільмом
ЖВЛ Представляє

Любомир Левицький висловився про українців за кордоном, які мовчать про війну, та розповів про роботу над новим художнім фільмом

Поділитися:

Відомий режисер Любомир Левицький дав ексклюзивне інтерв'ю ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 та розповів про роботу над новим художнім фільмом, особисте життя та своє ставлення до українців, які виїхали за кордон після початку повномасштабної війни та не беруть участі у житті країни.

Левицький повідомив, що написав сценарій художнього фільму, який стане більш об'ємною версією його документальної стрічки Йди за мною.

«Я закінчив сценарій художнього фільму. Частково побудований на документальному фільмі, який я робив у 2022 році – Йди за мною про унікальну дронову операцію. Він буде більш об'ємним. Хочемо реалізувати його наступного року. Я хочу, щоб у фільмі взяли участь ветерани та військові. Якщо ми хочемо якоїсь допомоги та уваги, нам потрібно показувати, які ми супергерої», - розповів режисер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В інтерв'ю Марічці Падалко: Майкл Дуглас висловив захоплення українцями та розповів, про що говорив із президентом Зеленським під час свого візиту до Києва

Левицький зазначив, що невдовзі його фільм Ми були рекрутами з англійським дубляжем буде представлений у США. Також стартує кінопрокат стрічки у Канаді. Коментуючи фільм, режисер також торкнувся теми «інертних» українців за кордоном та свого ставлення до них:

«Там є дуже гострі слова для людей за кордоном. Більш жорстока риторика щодо інертних українців за кордоном. Я вважаю, що ті, хто виїхав з України після 22 року і ніяк не беруть участі в житті країни зараз, вони не мають права розділяти пізніше нашу перемогу. Це стосується і багатьох зірок», - зазначив він.

Левицький розповів і про своє сімейне життя. Він зізнався, що не вважає себе романтиком і після 20 років спільного життя з дружиною Наталією вважає секретом міцних відносин певну свободу та демократію.

«Я не дуже романтична людина. Я прагматик. Я навіть заздрю ​​романтичним чоловікам, які вміють щось влаштувати. Це ж, напевно, так приємно їхнім дружинам. Найголовніше - не створювати один одному клітку, що ти повинен ось так і ось так. Потрібно розслабитись. Зараз такий час, що треба бути дуже демократичним», – повідомив він.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі