«Їдемо на море»: Наталія Могилевська поділилась рідкісними відео зі своїми донечками та розповіла про плани на літо

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Наталія Могилевська показала, як з доньками збирається в першу спільну поїздку на море
nataliya_mogilevskaya/Instagram

Наталія Могилевська показала, як з доньками збирається в першу спільну поїздку на море

Поділитися:

Наталія Могилевська спричинила справжній ажіотаж у своїй Instagram-сторінці. Вона опублікувала відео зі своїми донечками та зробила допис про їх першу сімейну спільну подорож. Про це розповіли у ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна. 

Співачка та її доньки — 12-річна Мішель і 4-річна Соня — вирушили у подорож на море. Наталія Могилевська в опублікованому ролику показала, як вдома збирала з молодшою донечкою речі на відпочинок та перебирала гардероб, а вже згодом на відео попрямувала на Київський вокзал.

«Так, на море, я їду на море», — радісно вигукує менша донечка Наталії на відео.

Наталія Могилевська
nataliya_mogilevskaya/Instagram

Кінцевий пункт призначення Могилевська не розсекретила, але натякнула підписникам, що це чарівне місце й українські Мальдіви. Та судячи з історії, яку співачка опублікувала в Instagram, як вони з Сонею за руку йдуть на пероні вокзалу, то у подорож вони все ж з дітьми вирушили в Одесу.

Як для Могилевської, так і для її дітей це перший сімейний відпочинок на морі. Нагадаємо, Наталія Могилевська виховує двох доньок, яких удочирила на початку повномасштабного вторгнення рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли доньки голодували, старша знаходила їжу", — Наталія Могилевська розповіла про прийомних доньок у проєкті "Пісня мого життя"

Новини по темі