«Без кохання не можна жити»: Олексій Суханов розповів про свою кохану

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Олексій Суханов дав рідкісний коментар про своє особисте життя

Олексій Суханов дав рідкісний коментар про своє особисте життя

Поділитися:

Ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповів про свою кохану.

Суханов, який не приховує, що вже багато років не самотній, але не розкриває імені своєї коханої, дав рідкісний коментар про своє життя. Він відвідав допрем'єрний показ відреставрованої версії фільму Сергія Параджанова Колір граната, де розповів про побачення.

«Я щодня ходжу на побачення. Тому що, прокидаючись зранку, я вже на побаченні. Приходячи додому, я на побаченні. Або коли я на роботі набираю номер телефону, я вже на побаченні», - повідомив Суханов.

Ведучий також відповів, чи можна його назвати закоханою людиною:

«Звичайно, я закоханий. Без кохання не можна жити», - коротко відповів він.

Нагадаємо, з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна транслюють оновлене ток-шоу Говорить вся країна з Олексієм Сухановим. У нових серіях глядачі можуть побачити особисті надихаючі історії людей, які відверто розповідають про свій досвід успіху та невдач. Подивитись усі випуски оновленого ток-шоу Говорить вся країна можна на сайті 1plus1.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кожна людина - скарб»: ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів про особливість нового сезону, в чому знаходить натхнення під час війни та що його вражає в українцях

Новини по темі