«Війна – це пекло»: Джеймі Лі Кертіс поділилася історією українського захисника

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Оскароносна актриса Джеймі Лі Кертіс із болем розповіла історію українського захисника, який загинув на фронті
Getty Images

Оскароносна актриса Джеймі Лі Кертіс із болем розповіла історію українського захисника, який загинув на фронті

Поділитися:

Відома американська знаменитість Джеймі Лі Кертіс поділилася історією українського захисника та опублікувала болючі фото з фронту, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Після чергового масованого російського обстрілу по містах України оскароносна акторка на своїй сторінці в Instagram підкреслила, що «війна – це пекло» і розмістила знімки українського фотографа Андрія Дубчака, зроблені в стабілізаційному пункті неподалік Покровська в Донецькій області. На фото можна побачити роботу медиків, які намагалися врятувати життя військового, який отримав поранення на фронті.

«Війна – це пекло! Незалежність – це завжди боротьба», - написала Джеймі Лі Кертіс.

Джеймі Лі Кертіс

Актриса не вперше пише про війну в Україні та висловлює підтримку українському народу. Так, раніше вона відреагувала на атаку РФ по Києву, коли російська ракета потрапила до дитячої лікарні Охматдит. Вона наголосила, що «спустошена» новинами про варварський ракетний обстріл РФ і висловила своє захоплення хоробрими українськими лікарями. Акторка також гнівно звернулася до Путіна.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ганьба вам, Путін!»: Джессіка Честейн, Джеймі Лі Кертіс, Лієв Шрайбер та інші світові зірки відреагували на ракетний удар по Охматдиту

Новини по темі