Схожий на тата: старший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон відзначає день народження

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Принцу Джорджу Уельському виповнилося 11 років: нове фото майбутнього короля
instagram/princeandprincessofwales

Принцу Джорджу Уельському виповнилося 11 років: нове фото майбутнього короля

Поділитися:

Сьогодні, 22 липня, принцу Джорджу Уельському виповнилося 11 років. З нагоди свята його батьки поділилися світлиною у чорно-білих відтінках. Коментатори привітали родину з іменинником та відзначили, що Джордж з роками все більше схожий на тата.

Як розповіли в ЖВЛ Представляє, що виходить у Сніданку з 1+1, до свята принцеса Вельська Кейт Міддлтон власноруч готує торт. Інсайдери також подейкують, що у принца Джорджа намічається дві вечірки. Окрім торту, який спекла його матуся, будуть грати в футбол.

Принц Джордж народився 22 липня 2013 року в лікарні Святої Марії в Паддінгтоні, Лондон. На момент свого народження займав третє місце у лінії спадкування британського престолу після діда Чарльза ІІІ та батька Вільяма, а наразі займає друге. 

Принц Джордж
instagram/princeandprincessofwales

Загалом Кейт та Вільям виховують трьох дітей. У них також є донька Шарлотта та молодший син Луї. 

Нагадаємо, у березні 2024 року стало відомо, що принцеса Уельська Кейт Міддлтон лікується від раку. Лише у червні вона разом з дітьми вперше з'явилася на публіці з того часу, як повідомила про онкологічне захворювання.

Більше цікавих новин дивіться у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.

Новини по темі