За вагомий внесок в українське кіно: Алан Бадоєв отримав особливу нагороду від президента Зеленського

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Режисер Алан Бадоєв отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня до Дня українського кіно
1+1 media

Режисер Алан Бадоєв отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня до Дня українського кіно

Поділитися:

Президент Володимир Зеленський з нагоди Дня українського кіно відзначив режисера і продюсера Алана Бадоєва орденом «За заслуги» ІІІ ступеня. Детальніше про нагороду розповіли у сюжеті ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1.

Інформація про присвоєння ордену йдеться в указі No629/2024 від 13 вересня «Про відзначення державними нагородами України».

Окрім Бадоєва відзнаки отримали кінооператор Сергій Михальчук, оператор-постановник Ярослав Пілунський, продюсер Святослав Ризоль, актор театру, кіно та дубляжу Андрій Федінчик.

Довга доба
1+1 media

Зазначимо, що документальний фільм Алана Бадоєва Довга Доба за рік від початку показів переглянули більш ніж у 30 країнах світу.

Фільм Алана Бадоєва та 1+1 Україна Довга доба — це документальна драма, створена на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих українцями на їхні смартфони по всій країні на початку російського повномасштабного вторгнення. Це «капсула часу», яка свідчить про злочини росії очима українців, і які не має забути світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подивились у 30 країнах: стрічка Довга Доба Алана Бадоєва та 1+1 Україна зібрала майже 2 млн грн на потреби ЗСУ

Новини по темі