Опублікував відео із сином: Руслан Ханумак поїхав до США і натякнув, що не повернеться в Україну

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Руслан Ханумак розгнівав Мережу відео з США та дописом російською мовою, в якому натякнув, що не повернеться до України

Руслан Ханумак розгнівав Мережу відео зі США та дописом російською мовою, в якому натякнув, що не повернеться до України

Поділитися:

Ведучий та актор Руслан Ханумак виїхав з України до США, де під час повномасштабної війни живе його син Артур, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Шоумен опублікував в Instagram відео, в якому показав довгоочікувану зустріч із сином. Ролик був знятий у Лос-Анджелесі.

У публікації Ханумак неочікувано перейшов на російську мову і натякнув, що не планує повертатися до України.

«Всупереч репутації. Всупереч роботі. Попри все, я на тебе дивлюся зараз не через екран. Ніякий клімат і пальми, освіта та умови життя, і навіть виховання та любов Мами не замінять дитинство з батьком… Нехай я буду в очах багатьох зрадником, але мій син буде рости з татком», - написав він.

Шоумен не став закривати коментарі, де розгорілася гаряча дискусія на тему його виїзду за кордон та неоднозначного допису. Ханумаку також дорікнули за те, що він перейшов на російську мову, як тільки виїхав за межі України.

Більше про життя зірок дивіться у ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Будут ли привлечены к ответственности военнообязанные, которые выехали из Украины: объяснение адвоката

Новини по темі