«Ракета розірвалася просто за стіною»: Сергій Бабкін розповів, як вони із дружиною дивом вижили під час обстрілу Харкова

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Сергій Бабкін розповів, як потрапив під ракетний обстріл у Харкові та ледь не загинув: фото
babkin_official/Instagram

Сергій Бабкін розповів, як потрапив під ракетний обстріл у Харкові після повернення з Німеччини та ледь не загинув

Поділитися:

Український співак Сергій Бабкін разом із дружиною Сніжаною напередодні повернувся з Німеччини до України та потрапив під ракетний обстріл у Харкові, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

У середу, 24 липня, пара опинилася в епіцентрі вибухів. Бабкін повідомив, що вони дивом залишилися живими, адже російська ракета потрапила до сусіднього будинку.

«Сьогодні в нас, можна сказати, другий день народження, або день чудесного спасіння. Ракета рсн розірвалася просто за стіною. Будинка який стояв поруч з нашим більше немає. І цей жах вже третій рік поспіль переживають мільйони українців! Ми живі і неушкоджені. Дякуємо всім за підтримку, увагу та співчуття!», - написав музикант на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, Бабкін з початку повномасштабної війни із сім'єю проживає в Німеччині. Він приїхав разом із дружиною до рідного Харкова, де вони орендували будинок. Сніжана Бабкіна поділилася у соцмережах, що до сусіднього будинку прилетіла ракета, є загиблі.

«Ми з друзями орендували будинок на ніч. На цій території був ще один за п'ять метрів від нашого. Другий будинок орендували дві пари. О п'ятій ранку прилетіла С-300 до будинку поряд», - повідомила вона.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Бабкіна відверто про те, як стала мамою 15 років тому: "Я плакала, мої руки прив'язували..."

Новини по темі