Сніжана Бабкіна відверто про те, як стала мамою 15 років тому: "Я плакала, мої руки прив'язували..."

Сину Сніжани Бабкіної виповнилося 15: зірка написала зворушливий допис
Instagram/snezhana_babkina

Сьогодні виповнюється 15 років сину Сніжани Артуру.

Поділитися:

Сьогодні, 4 листопада, виповнюється 15 років найстаршому синові Сніжани Бабкіної Артуру. Акторка та танцівниця написала зворушливий допис на честь цього свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий музикант Серій Бабкін озвучить пса – бульмастифа Джека у серіалі 1+1 «Джек & Лондон»

Сніжана поділилася: у них із найстаршим сином Артуром особливий зв'язок і такий великий здобутий досвід.

Коли Артуся був у животику, він вирішив, що йому краще перевернутися не головою вниз, а сісти в позу лотоса. Молоденька дівчинка Сніжка стать вагітності парилася про те, як Артусю перевернути.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Бабкіна розповіла, як ходила в басейн на плавання для вагітності: в той час, як всі плавали, Сніжана "як скажена робила перекиди". Окрім цього, зірка ходила на курси та готувалась до пологів, подумки спілкувалася з сином та благала його перевернутись:

Ходила до якогось фахівця, він пробував руками та якимись техніками перевернути дитину! Але син був непохитний у своєму рішенні. Мені знайшли акушера, який погодився приймати пологи «ніжками донизу». Але в останній момент, на узі ми бачимо, що Артуся виставив ніжку вперед.
«Винятково кесарів розтин!» пролунало на весь пологовий будинок! І тут усі мої плани зазнали краху!

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподівано: Сергій Бабкін опублікував фото з головним героєм серіалу "Гра в кальмара"

Сніжану Бабкіну готували до операції, а вона плакала. А коли прив'язували руки гумками, аби не смикалася, плакала ще більше. 

Це було 15 років тому, а за відчуттями, словами фахівців та послуг пологового будинку, як у доісторичному періоді! Тут же спливали слова: "Кесареве – молока не буде!", "Дитина буде тупою!", "Живіт ніколи не піде, тому що порізані м'язи!" і ще купа всякої гидоти.

В цей день настала рання зима, все було, як у казці. І, не дивлячись на всі упередження лікарів, зірка не тільки вигодувала сина, а й допомогла величезній кількості дітей:

Ми з тобою, Артусь, вигодували молочком величезну кількість дітей! У мене було дуже багато молока і з молочної кухні приходили до нас люди, і ми їм давали наше молочко (за гроші). Ми з тобою швидко схудли, живота як і не було! І ти такий розумний красень!

Нагадаємо, що Артур – син Сніжани від першого шлюбу. У 2008 році вона одружилася зі співаком Сергієм Бабкіним. У пари у 2010 році народилася донька Веселина, а у 2019 році  син Єлисей.

Нещодавно чоловік Сніжани, Сергій Бабкін, озвучив бульмастифа Джека у серіалі 1+1 «Джек & Лондон»! Прем'єра вже скоро, 15 листопада! Дочекайтеся!

Дивіться історію кохання Сергія та Сніжани Бабкіних:

Новини по темі