"Тепер наші сім'ї пов'язані": Віталій Козловський показав, як похрестив маленького сина та розсекретив імена хрещених батьків

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Козловський показав, як похрестив маленького сина та розсекретив імена зіркових хрещених: фото

Співак Віталій Козловський показав, як пройшла церемонія хрещення його маленького сина Оскара та розсекретив імена хрещених батьків ексклюзивно у «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

Козловський та його дружина, піарниця Юлія похрестили сина ще 23 травня у Михайлівському соборі в Києві, але лише зараз поділилися подробицями про радісну подію.

Хрещеною мамою малюка стала дружина телеведучого Анатолія Анатоліча, піарниця Юла, тоді як хрещеним батьком – саундпродюсер Андрій Ігнатченко.

В ексклюзивному коментарі «ЖВЛ представляє» Юла зізналася, що однією з перших дізналася про вагітність дружини Козловського та з радістю прийняла пропозицію стати хрещеною мамою їхнього малюка.

«З Віталієм та Юлією я знайома дуже давно, але останні два роки нас дуже зблизили. Ми стали підтримкою один одного. І коли Юлечка завагітніла, я одна з перших дізналася про цю круту подію. І із задоволенням прийняла пропозицію стати хрещеною мамою. Тепер наші родини пов'язані на все  життя. Були присутні близькі родичі Віталія та Юлії, і мене дуже зворушило, коли на хрестини прийшла Юліна бабуся, якій 83 роки. Бабуся побачила свого правнука і, до речі, вони дуже схожі», – повідомила вона.

Козловський

Козловський

Нагадаємо, у квітні стало відомо, що Віталій Козловський уперше став батьком. Співак підтвердив чутки, що обраницею та матір'ю дитини стала його піарниця Юлія Бакуменко.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі