У співака Віталія Козловського і його дружини народився син

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
У співака Віталія Козловського і його дружини народився син
inst: vkozlovsky_music

Віталій Козловський вперше став батьком - про це детальніше у «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

Співак Віталій Козловський став батьком. Про це і інше прозповіли в новому випуску «ЖВЛ представляє». В одному з інтервю співак підтвердив чутки, що обраницею і матірʼю дитини стала його піарниця Юлія Бакуменко і в них народився первісток.

«Син - моє чудо сьогодні. Над тим, щоб стати батьками ми працювали вже достатньо довго, ще до війни. Я дізнався про те, що стану батьком на третьому тижні, коли вже був на полігоні. Єдине, що відповів- це слово «ого», і от з цим «ого» я не спав всю ніч і думав, що тепер моє життя змінилось назавжди».

На другу річницю повномасштабного вторгнення закохані вже були у половогому, а на ранок 25 лютого Віталій вже брав участь у пологах.

«Юля мені завжди казала, що хоче, аби я був присутній на пологах, але я завжди їй відповідав, що краще взяти маму або подругу. Мені не хотілось, було якось страшно. Я пишаюсь своєю дружиною. Дуже важливо мені було бути на цих пологах, на власні очі побачити все».

Пара назвала сина Оскар. Віталій згадав, що вперше почув це імʼя в Італії, коли гостював у мами. Воно означає «божественний» і тому так сильно припало до душі співаку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі