Тімур Мірошниченко з'явився в ефірі ЖВЛ Представляє разом із сином і замилував Мережу

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Тімур Мірошниченко провів ЖВЛ Представляє разом із сином Марко — фото

Тімур Мірошниченко провів ефір ЖВЛ Представляє разом із сином — сором'язливий хлопчик зачарував глядачів

Поділитися:

Син Тімура Мірошниченка Марко став гостем сьогоднішнього етеру ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на 1+1 Україна. 

«Сьогодні в нас день Марко з татом, а трошки пізніше і з мамою. Сьогодні все, як хоче він. Добре, що Сніданок відкритий до всього», — пояснив появу дитини в етері ведучий в Instagram. 

Тімур Мірошниченко

Марко вдалося швидко завоювати прихильність глядачів: «Такий маленький стоїть прикольний)) ще і не виспаний», — написала одна з глядачок.

Тімур Мірошниченко з сином

Тімур Мірошниченко з сином

Багатьох вразило, як зірковий тато продовжував вести ефір та бути зосередженим, попри сина в кадрі.

«Про те, як робити своє, не відволікаючись на дітей, знають усі дорослі в нашій сім'ї. Тім поїхав на ефір з Марко, бо у Марко день мами і тата», — прокоментувала дружина ведучого Інна Мірошниченко.

Інна Мірошниченко

Нагадаємо, Тімур та Інна Мірошниченки виховують чотирьох дітей: у червні 2024 року вони удочерили Ангелін, рік тому стали прийомними батьками для хлопчика Марселя, а також мають двох біологічних дітей Мію та Марко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Якщо є мотивація, вибивайте всі двері»: Інна і Тімур Мірошниченко дали поради батькам, які хочуть усиновити дитину та розповіли про труднощі, з якими зіткнулися

Дивіться повний випуск ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на 1+1 Україна.

Новини по темі