«Вона вперше їла піцу»: Тімур Мірошниченко розповів про знайомство дітей зі старшою сестрою та перші емоції після удочеріння 8-річної Ангелини

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Тімур Мірошниченко розповів про знайомство дітей з прийомною дочкою та зворушив історією, як вона вперше в житті їла піцу - фото

Тімур Мірошниченко розповів про знайомство дітей із 8-річною названою дочкою та зворушив історією про те, як вона вперше в житті їла піцу

Поділитися:

Ведучий Тімур Мірошниченко ексклюзивно в ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповів про знайомство дітей з 8-річною названою дочкою Ангеліною та перші емоції після удочеріння другої дитини.

Напередодні ведучий та його дружина Інна Мірошниченко офіційно підтвердили інформацію про те, що процес усиновлення другої дитини було завершено. В ексклюзивному коментарі Мірошниченко зізнався, що зараз їхня сім'я проходить період адаптації і він непростий для всіх. Він також зворушив історією про те, як 8-річна Ангеліна вперше в житті їла піцу:

«Складно зараз зібрати все до купи, це тривалий процес, який у нас розпочався ще у жовтні. 9 місяців минуло, символічно. Дуже багато чого вперше як у неї багато чого вперше, так і в нас. Це другий досвід, але це старша дитина. Вчора ввечері ми гуляли на вулиці, доки не було світла, і діти захотіли їсти. І ми замовили піцу. Вона вперше їла піцу. Їй вісім років, і вона вперше їла піцу... І вона навіть не знала, як її тримати. Це цікавий досвід, коли ти пояснюєш, здавалося б, очевидні речі, дитині, яка старша за твоїх попередніх дітей. Я не можу зараз сказати, що в нас все добре. Звичайно, ні. Все складно, попереду на нас чекає процес адаптації», - повідомив ведучий.

Тімур Мірошниченко

Мірошниченко також поділився, як троє його дітей – сини Марсель та Марк, а також дочка Мія вперше познайомилися зі своєю старшою сестрою:

«Реакції малих були прекрасні, вони чекали на неї давно. Вони не були знайомі особисто, але надсилали одне одному відео. Ми 27 травня познайомилися з Ангелиною особисто, без дітей. Вона була у Польщі в евакуації. Мія особливо хотіла старшу сестричку, але це залежало не від неї. Одного дня вона підійшла і сказала, вона не питала: «У мене буде старша сестра, років 8 і ми спатимемо в одній кімнаті». Дайте нам час трохи адаптуватися, трохи звикнути, бо дорога була 1600 км», – розповів ведучий ЖВЛ Представляє.

У сторіс в Instagram Інна Мірошниченко розповіла більше про харчові звички доньки і зізналася, що має труднощі з тим, щоб нагодувати дівчинку. Вона також повідомила, що були дні, коли Анггеліна взагалі відмовлялася від їжі і припустила, що це реакція на стрес.

«Ми разом шостий день. За весь цей час Ангеліна з'їла лише 1 томатний суп, 2 ложки борщу та вчорашню піцу. Бували дні, коли взагалі не їла. Така, мабуть, реакція на стрес. Поки не знаю, як її нагодувати», - зізналася Інна.

Інна Мірошниченко

Нагадаємо, влітку 2023 року Тімур та Інна Мірошниченко усиновили сина Марселя. Пізніше вони повідомили, що відбуваються процес усиновлення другої дитини. Пара також виховує двох біологічних дітей – сина Марка та дочку Мію.

Раніше Тімур та Інна Мірошниченко зворушили Мережу відео, як змінився їхній син Марсель за рік після усиновлення.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це наша Ангеліна»: Тімур Мірошниченко зворушив Мережу сімейними кадрами з прийомною дочкою

Новини по темі