Стартував прийом заявок на нацвідбір на Євробачення 2025

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Євробачення 2025: стартував прийом заявок на нацвідбір та відоме ім'я першої учасниці
eurovision.tv

Нацвідбір на Євробачення 2025 офіційно стартував: в Україні почали приймати заявки на участь та вже відоме ім'я першої учасниці

Поділитися:

Розпочався прийом заявок на нацвідбір на Євробачення 2025, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Суспільне мовлення повідомляє, що подати свою кандидатуру на участь у нацвідборі можна протягом двох місяців – у період із 17 вересня по 10 листопада. Зробити це можна, заповнивши форму на сайті eurovision.ua.

Українська співачка Тіна Кароль, яка стала музичною продюсеркою нацвідбору, розповіла про важливі критерії відбору учасників.

«Важливо, що один артист може подати кілька пісень: дві, три чи навіть чотири. Їх можна подавати навіть у демоверсіях. Ви також можете подати одну пісню у різних варіантах. Але є важливі критерії відбору: це мають бути оригінальні авторські пісні», - наголосила вона.

Кароль також додала, що у відборі не зможуть брати участь пісні, створені на основі інших композицій, народні пісні та композиції, які вже були опубліковані.

Відомо, що заявку на участь у нацвідборі вже подала українська виконавиця СолоХа. Вона оголосила про свою участь у Національному відборі на своїй сторінці в Instagram.

Список фіналістів буде представлений до 20 грудня, а останнього фіналіста, якого оберуть глядачі за допомогою онлайн-голосування, оголосять до 17 січня. Національний відбір, під час якого визначиться представник від України на Євробаченні 2025, відбудеться у лютому.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Руслана Лижичко ніколи не поїде на Євробачення знову: в ексклюзивному коментарі для "ЖВЛ представляє" співачка поділилася спогадами про перемогу на конкурсі

Новини по темі