Зіркові новини: Ведучий "ЖВЛ представляє" Тімур Мірошниченко розповів про світових зірок, що підтримали Україну, та як премʼєрка Італії нагородила гурт "Антитіла"

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

У "ЖВЛ представляє" з Тімуром Мірошниченко показали нову колекцію Івана Фролова, що присвячена Криму, та з ким зустрічається ведуча "1+1 Марафон" і ТСН Соломія Вітвіцька

Поділитися:

Ведуча "1+1 Марафон" і ТСН Соломія Вітвіцька розкрила ім'я свого коханого

Телеведуча Соломія Вітвіцька запостила в instagram світлину зі своїм коханим Олексієм Ситайлом. Чоловік зараз воює у лавах ЗСУ, а розкрити імʼя коханого вирішила з нагоди його Дня народження. Ведуча підписала фото: 

"Коханий, завдяки тобі я, здається, знову  змогла повірити в кохання. І нехай зараз в нашому житті не цукерки та квіти, а відеозвʼязок у signal та короткі «++», але я дочекаюсь тебе. Пишаюся і кохаю".

Про цю та інші зіркові новини розповів ведучий “1+1 Україна” Тімур Мірошниченко у рубриці “ЖВЛ представляє”.

Як українські і світові зірки підтримали Україну у річницю повномасштабного вторгнення

На честь другої річниці повномасштабного вторгнення, українські знаменитості поділились власними переживанням і емоціями про те, як пережили перший день нападу агресора. Зокрема Tayanna та Геля Зозуля виконали вірші, де подякували захисникам України,  а Оля Полякова, Діана Глостер та Наталя Денисенко заспівала чуттєву композицію. Співачка Кола виклала монолог зі своєю історією пережитого першого дня. 

Світові зірки Голівуду виразили слова підтримки Україні. Роберт де Ніро, Катрін Деньов, Марк Гемміл Вігго Мортенсен, Лієв Шрайбер, Пʼєр Рішар та багато інших були вражені стійкістю українців і цій війні і стали амбасадорами United 24. 

Прем'єрка Італії виявилась прихильницею гурту "Антитіла"

Премʼєрка Італії Джорджа Мелоні вручила престижну нагороду відомому українському гурту "Антитіла". Виявляється, премʼєрка є прихильницею їхньої творчості. А пісня "Фортеця Бахмут" настільки зачепила італійку, що вона вивчила її напамʼять. Тарас Тополя - соліст гурту, подарував Мелоні збірник пісень "Антитіл" та вініловий програвач. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Завдяки тобі я, здається, знову змогла повірити в кохання": Соломія Вітвіцька вперше показала коханого

Український дизайнер Іван Фролов у Лондоні представив колекцію, присвячену Криму

Український дизайнер Іван Фролов на тижні моди у Лондоні представив нову колекцію, присвятивши її Криму. Митець поділився, чому захопився такою ідеєю:

"Я кожне літо проводив у Криму в дитинстві, а в своїй юності зустрів там перше справжнє кохання. В мене дуже багато друзів кримських татар, історії яких я чую кожного дня. І я згадую теж як в дитинстві ми приміряли кримськотатарські костюми і вивчали їх".

Дизайнер додав, що на вибір кольорів надихнули його кримські краєвиди:

"Ми використовуємо в тканинах градієнтні кольори переходу з фісташкового зеленого в бургунді, бежевого, що переходить у чорний. Ці градієнти є нагадуванням про захід сонця у Криму та світанки. Інколи вони здаються чорно-білими, а інколи зʼявляється такі кольори, які ніде не зустрінеш". 

Іван Фролов каже, що європейська аудиторія починає забувати про війну, а деколи навіть не хоче чути. Він в його команда хоче у такий спосіб, через красу,  достукатись до цих людей. 

Нагадуємо, що вбрання українського дизайнера користуються популярністю у світових зірок. Бейонсе, Дженніфер Лопес, Дуа Ліпа, Ріта Ора, Кайлі Міноуг та інші неодноразово зʼявлялись на публіці у його одязі. 

У відомого режисера і стиліста знайшли небезпечну хворобу

Зірковий режисер і стиліст Олексій Залевський розповів, що страждає від тяжкої хвороби - некрозу кісток. Про це чоловік повідомив в інтервʼю для проєкту "Наодинці". Залевський каже, що не хотів розповідати публічно про своє захворювання, адже багато військових теж потребує допомоги. Сума для лікування Олексія складає 14 тисяч євро. Режисер наразі не може дозволити собі таке лікування і намагається знайти роботу. Команда "Наодинці" відкрила збір для лікування Залевського. 

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фактично кожен день народження я зустрічаю на роботі”: у день свого народження Єгор Гордєєв розповів про ставлення до власного віку (ексклюзив)

Новини по темі