Грандіозна перевірка та таємниці минулого: що покажуть у 13 та 14 серії "Центральної лікарні"

Центральна лікарня
20:00
Дивись відео
Серіал "Центральна лікарня": що покажуть у 13 та 14 серії

Що покажуть у 13 та 14 серії "Центральної лікарні": опис сюжету та де дивитися.

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі "1+1 Україна" транслюють медичну драму "Центральна лікарня". Це захоплива історія про людські стосунки, розказана на тлі буднів у провінційній лікарні. У центрі сюжету – Маргарита Сергіївна (Ольга Гришина), молода, красива та вольова жінка, яка працює провідним хірургом. Життя Маргарити круто змінюється, коли до лікарні приїжджає талановитий лікар-хірург Рустам (Ахтем Сеітаблаєв). Між колишніми спалахують старі почуття. Тепер Маргариті потрібно зробити непростий вибір: пробачити коханому та дати йому другий шанс чи ні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому варто подивитися серіал "Центральна лікарня" на "1+1 Україна"

"Центральна лікарня": що покажуть у 13 серії

Грандіозна перевірка лікарні, організована батьком Максима, стає головною темою серії. Головний лікар намагається уникнути огляд, адже розуміє, що лікарня не витримати цей виклик. Маргарита опиняється перед складним вибором, коли отримує пропозицію від Олександра залишити хірургію та розпочати нове життя в Англії. 

"Центральна лікарня": що покажуть у 14 серії

Кохана Максима Аліса ухвалює рішення продовжити лікування в спеціалізованій клініці. Втрачаючи своє кохання, Максим починає агресивно ставитися до людей. Тим часом лікарь Алагаров зустрічає людину з минулого — слідчого із Криму, де на нього заведено кримінальну справу.

Чим закінчаться нові випробування для героїв "Центральної лікарні", дивіться сьогодні на "1+1 Україна" о 20:00. Також перегляну нові серії можна на сайті 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих фактів про роль Ахтема Сеітаблаєва в серіалі "Центральна лікарня"

 

Новини по темі