"Я не відкладаю на завтра спілкування з дітьми, батьками чи друзями, бо "завтра" може не бути", — Катерина Осадча про своїх дітей та страхи

Голос країни
Катерина Осадча розповіла як з Юрієм Горбуновим та дітьми переживає війну

Ведуча "Голосу країни" Катерина Осадча в ексклюзивному інтерв'ю розповіла, як з синами та чоловіком переживає війну в Україні.

Поділитися:

Ведуча “Голосу країни” на телеканалі 1+1 Катерина Осадча в ексклюзивному інтерв’ю для “Фактів” розповіла про те, який період для неї виявився найскладнішим та розказала, чому не поїхала з синами з України:

"Важко сказати, чому… Вірили в те, що це ненадовго. В те, що все мине достатньо швидко. Я вважала, що це неможливо, щоб війна прийшла в наш будинок, місто і буде тривати місяцями. Я, власне, була тою людиною, яка 23-го лютого ввечері була на зйомках програми. І ми навіть не говорили про те, що може початися війна. Щобільше — я всіх вмовляла, що це неможливо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Вважаю, що саме зараз, у ці страшні часи, “кується” наша нація», — Катерина Осадча відверто про війну та власний благодійний проєкт

Катя розповіла, що перестала відкладати життя на завтра:

"Час став концентрованіший. Зникло назавжди улюблене «відкладати на завтра». Я не відкладаю на завтра спілкування з дітьми, бажання провести вечір з батьками або побачити друзів — нічого, що можу зробити сьогодні. Ця війна нам дала зрозуміти, що нашого «завтра» може не бути".

Ведуча поділилась, як говорить про війну з дітьми:

"Найменшому Данилу поки що пояснювати не потрібно. Він радіє тому, що ми поруч. Йому вже рік. На час повномасштабної війни сину було пів року. Зараз він вже бігає, говорить дещо. Але абсолютно не розуміє, що відбувається.

Іван, звичайно, розумів. І в перші дні малював чорні квадрати. Просто брав листки і замальовував їх чорним. Він не питав, що відбувається. Просто бачив і час від часу питав: «А це що?» Ми йому пояснювали. Він захоплюється літаками, і коли він чув звуки пролітавших ракет — вони, в принципі, виглядають як літаки, — казав, що це летять літаки. Потім ми вже розповіли, що йде війна, літають ракети, які руйнують будинки. Ми не вдаємось в подробиці жахів, смертей. Але намагаємося загальними рисами пояснювати, що відбувається".

Новини по темі