Добро завжди перемагає: Ведучі 1+1 Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс підтримали «Голос країни» і закликали допомогти ЗСУ

Голос країни
 Ведучі 1+1 Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс підтримали Голос країни і закликали допомогти ЗСУ

Закликали долучитись до благодійного збору на засоби аеророзвідки для ЗСУ.

Поділитися:

 У соцмережах до глядачів звернулись ведучі 1+1 Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, Валентина Хамайко, Соломія Вітвіцька, Неля Шовкопляс і закликали дивитись 12 сезон «Голосу країни» та вболівати за улюблених учасників, а ще й долучитись до благодійного збору на засоби аеророзвідки для ЗСУ. 

«Голос країни-12» був перерваний через повномасштабне вторгнення рф в Україну у лютому. Але такий проєкт має продовжуватись! Бо серед темряви можна знайти світло! І добро завжди перемагає! Ми можемо допомогти добру швидше перемогти! Бо «Голос» повернувся з потужною благодійною складовою! Ваш голос може стати очима наших воїнів! І наблизити нашу перемогу! Долучайтесь до благодійного збору на засоби аеророзвідки для ЗСУ», - закликав Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВедучий 1+1 Руслан Сенічкін заспівав український хіт і закликав допомогти ЗСУ

юрій горбунов

«Щонеділі о 21:00 дивіться «Голос країни» на телеканалі Тет і донатьте на дрони ЗСУ, щоб рятувати наших захисників і щоб наближати нашу перемогу», - записала Соломія Вітвіцька сторіс в Інстаграм.

Соломія Вітвіцька

 «Голос країни повернувся» з великою і благородною метою - дати шанс глядачеві емоційно перепочити. У найважчі моменти ми можемо видихнути, зібратися з думками і заспівати ту пісню, яка нас надихає і яка нас підтримує. Співайте і пам’ятайте, що кожен голос важливий. І не забувайте у цей непростий час донатити за підтримку наших Збройних Сил», - говорить Валентина Хамайко.

валентина хамайко

«Українці - співоча нація! Попри велику трагедію війни ми шукаємо світло життя! Ми знаємо, що переможемо! Ця війна спіткала нас до прояву нових талантів, зокрема музичних. Плейлист сповнений крутезними українськими піснями, написаними саме після 24 лютого. Пісні, що підіймають бойовий дух і надихають боротись. Пісні вільної країни! Тож співайте і допомагайте нашим захисникам!», - сказав Руслан Сенічкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПоки мама на роботі: Юрій Горбунов розповів, яких колискових співав старшому сину

«Пісня рятувала і підтримувала в усі часи українців, бо це складова нашого культурного коду, нашої генетичної пам’яті. Без пісні нам нікуди. Тож підтримайте учасників «Голосу країни» і обов’язково долучайтеся до благодійної складової. Ми збираємо на засоби аеророзвідки, для наших сил оборони», - закликала Неля Шовкопляс.  

нел шовкопляс

Долучайтесь до благодійного збору, ініційованого «Голосом країни», dobro.ua і фондом компетентної допомоги «Повернись живим». Мета – зібрати 3 млн гривень на великий комплект засобів аеророзвідки! Такі пташки допоможуть нашим воїнам корегувати свою рятівну роботу, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати ефективні дії для звільнення України.

Ви можете зробити внесок на платформі онлайн https://dobro.ua/project/goloskrainy/ або відправити SMS на благодійний номер 88007!

 

Новини по темі