Ведучий 1+1 Руслан Сенічкін заспівав український хіт і закликав допомогти ЗСУ

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслан Сенічкін заспівав, щоб підтримати ЗСУ (відео)

Руслан Сенічкін заспівав народний хіт і закликав допомогти зібрати гроші на комплект засобів аеророзвідки для наших захисників

Поділитися:

Ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін 10 років тому брав участь у сліпих прослуховуваннях «Голосу країни», де заспівав світовий хіт Френка Сінатри My Way. Тоді він хотів лише спробувати свої сили і показати співочий талант. Цього разу у студії ранкового шоу ведучий знову заспівав, але вже заради благодійної мети.

Руслан Сенічкін заспівав куплет відомої української пісні Миколи Мозгового «Край», що була випущена ще у 1981 році. Та закликав допомогти ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт гуакамоле від Юрія Горбунова та Руслана Сенічкіна у "Сніданку з 1+1"

«Голос країни» разом з фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» та dobro.ua збирають 3 мільйони гривень, щоб придбати комплект засобів аеророзвідки. Це квадрокоптер Matrice 300 RTK, що вміє здійснювати розвідку з безпечної відстані. Та 17 найкращих малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Ці дрони допоможуть нашим воїнам корегувати свою рятівну роботу, влучно і вчасно відстежувати небезпеку і планувати ефективні дії для звільнення України від окупанта.

Руслан Сенічкін

«Українці - співоча нація! Попри велику трагедію війни ми шукаємо світло життя! Ми знаємо, що переможемо! Ця війна спіткала нас до прояву нових талантів, зокрема музичних. Плейлист сповнений крутезними українськими піснями, написаними саме після 24 лютого. Пісні, що підіймають бойовий дух і надихають боротись. Пісні вільної країни! А я зараз згадав і заспівав одну з моїх улюблених пісень з дитинства – «Край» Миколи Мозгового. Тож співайте і допомагайте!», - сказав Руслан Сенічкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всіх обіймаю і загадую перемогу": Руслан Сенічкін відзначає день народження (відеопривітання від колег "Сніданку з 1+1)

Долучитись до збору на допомогу ЗСУ можна онлайн.

голос країни

Новини по темі