Голос країни 7 сезон 1 випуск онлайн - вибір наосліп 22.01.2017

Голос країни

22 січня на 1plus1.ua відбудеться онлайн трансляція шоу Голос країни 7 сезон!

Поділитися:

22 січня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем'єра сьомого сезону вокального проекту «Голос країни» з новим тренерським складом, до якого увійшли Тіна КарольПотапДжамала і Сергій Бабкін.

Пряма трансляція шоу Голос країни 7 сезон, 1 випуск онлайн:

Початок програми Голос країни 7 о 21:00 на 1+1. Онлайн-трансляція шоу буде доступна на нашому сайті! Дивись прямий ефір Голос країни 7 сезон 1 випуск 22.01.2017 онлайн!

Першим на сцену «Голос країни 7» вийшов професійний актор Валерій Величко. Чоловік неповторно заспівав хіт Nirvana«Smells like teen spirit» і потрапив у команду Потапа. Вокал Валерія Величко високо оцінили Джамала та Сергій Бабкін, який натиснув на червону кнопку ще на першій секунді виступу музиканта.

Екс-учасниця гурту «Армія» Віра Кекелія виконала культову пісню Скрябіна «Спи собі сама» та повернула до себе всі чотири зіркові крісла. Вокалістка стала першою учасницею команди Сергія Бабкіна.

Гарячий кубинець Рігоберт Мустельєр на «сліпих прослуховуваннях» заспівав пісню Enrique Iglesias «Duele El Corazon» і завоював прихильність Тіни Кароль. Після свого виступу вокаліст станцював зі своїм зірковим тренером запальну сальсу.

Ольга Горбенко виконала енергійну пісні Руслани «Коломийка». Виступ дівчини сподобався усім глядачам, проте жоден зірковий тренер не запросив вокалістку до своєї команди.

Яна Бліндер підкорила глядачів і зіркових тренерів не лише особливим виконанням хіта 90-х Corona «Rhythm Of The Night», а й своєю неприборканою енергією. До дівчини «з Космосу» повернулися три зіркові тренери. Своїм наставником Яна обрала Джамалу.

Аліса Петрик потужно заспівала пісню Adele «Send My Love» та потрапила в команду Тіни Кароль. Раніше вокалістка жила в одному гуртожитку зі своєю зірковою наставницею, тепер вона буде переймати її досвід , щоб побудувати успішну музичну кар’єру.

Діляра Хайрулінна проїхала понад 2 тис. км, щоб заспівати на головній сцені України пісню свого кумира Івана Дорна «Северное сияние», проте до дівчини не повернувся жоден зірковий тренер.

Кхан Чан – в’єтнамець, який живе у Львові, вивчив українську мову за 8 місяців. Хлопець прийшов на шоу, щоб подарувати глядачам пісню Назара Яремчука «Скрипка грає». Зіркові тренери запросила співака взяти участь у шоу наступного року.

Галина Шульга заспівала пісню Imany «Don't be so shy» та потрапила в команду Джамали. Сергій Бабкін назвав вокалістку копією Шерон Стоун, у зіркова наставниця Галини розкрила їй кілька професійних секретів.

Білорус Кирило Старостенко заспівав на сцені «Голос країни 7» пісню Леоніда Утьосова «У Черного моря». Зіркові тренери оцінили голос вокаліста, проте так і не запросили його до своїх команд.

На головні сцені країни Роман Дуда виконав пісню Avicii «Wake Me Up» під власний акомпанемент на гітарі. Своїм зірковим наставником співак, який понад усе любить розповідати історії, обрав Сергія Бабкіна. Зауважимо, що під час Роману Дуди зірковий тренер енергійно танцював.

Штурман Катерина Маргарян заспівала ліричну пісню Еріки «Троянда-Ружа» й змусила Джамалу та Потапа влаштувати справжнє протистояння. Чи не вперше в історії «Голос країни» вокалістка просто на сцені порадилася з татом і прийняла рішення поповнити команду Джамали.

Зіркова гостя шоу «Голос країни 7» Наталія Могилевська виконала на головній сцені країни хіт «Завелась». Усі тренери впізнали голос співачки та одночасно повернули до неї свої червоні крісла. За словами Наталії Могилевської, вона прийшла на шоу, щоб підтримати усіх учасників шоу.

Лауренцу Коцага приїхав з Молдови, щоб заспівати хіт Океан Ельзи «Без бою». Зірковий тренер Тіна Кароль зауважила, що її новий підопічний співає, одягається та поводиться точно, як Святослав Вакарчук.

Новини по темі