На честь Джамали назвали новий сорт тюльпанів

Голос країни
Новий сорт тюльпанів назвали на честь Джамали
instagram @jamalajaaa

Голландська компанія присвятила новий сорт квітів тренеру «Голосу країни».

Поділитися:

Джамала приголомшила епатажною сукнею на Brit Awards (фото)На початку 2017 року голландська компанія з вирощування тюльпанів StoKolex вивела новий сорт квітів і назвала їх на честь тренера проекту «Голос країни» Джамали.

Презентація тюльпана Джамала відбудеться в рамках квіткової виставки Flower Expo Ukraine 21 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала станцювала тверк під виступ молодої матусі з команди Потапа (відео).

Коли представники компанії повідомили мені, що хотіли б назвати новий сорт тюльпанів моїм ім'ям, я здивувалася. Для мене ця новина стала несподіванкою. Це дуже приємно і зворушливо. Я дуже люблю ці квіти, з ними пов'язано безліч приємних спогадів у моєму житті. Як я вже неодноразово розповідала в своїх інтерв'ю, певний період часу мій тато займався вирощуванням тюльпанів. Уявляю, як він зрадіє коли я передам йому цибулини, щоб він зміг посадити їх в нашому саду. Для мене це велика честь! –  поділилася співачка.

Донька Євгена Кошового виграла престижний конкурс з піснею Джамали «1944»Зауважимо, що 12-го травня в київському Палаці спорту (пл. Спортивна,1) відбудеться великий сольний концерт Джамали. Цей виступ буде наймасштабнішим та найбільш видовищним з усіх, які були на даний момент в її кар'єрі.

Нова концертна програма отримала назву «I Believe in U», за назвою однойменного синглу, реліз якого призначено на весну 2017-го року. У її основу покладений новий матеріал, пісні міжнародного альбому Джамали «1944», випущеного Universal Music Group, а також найкращі композиції співачки різних років.

Візуальним оформленням концерту займеться компанія Front Pictures, з якою Джамала працювала над свої тріумфальним номером для Євробачення – 2016. Придбати квитки на концерт Джамали у Палаці спорту можна за посиланням.

Нагадаємо, що 22 лютого Джамала стала тріумфатором музичної премії YUNA-2017, отримавши перемогу в номінаціях "Найкращий соло-артист", "Найкраща пісня" і "Найкращий дует" (за спільну композицію з ДахаБраха "Заманили"). 

Новини по темі