Тренер "Голосу країни" Оля Полякова у свій День народження зізналася: "Багато років я була собою незадоволена"

Голос країни
Оля Полякова у День народження оцінила власні досягнення та зізналася, що довго була незадоволена собою
Instagram/polyakovamusic

Тренер «Голосу країни» Оля Полякова у свій День народження зізналася, що наразі пишається своїми досягненнями, але так було не завжди.

Поділитися:

Тренер «Голосу країни-12», співачка Оля Полякова 17 січня відсвяткувала свій 43-й День народження. В цей день вона написала проникливий мотивуючий пост в Instagram, де розкрила підписникам свої думки з приводу того, як навчилася пишатися своїми досягненнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Донька — комплімент Бога жінці": тренерка "Голосу країни" Оля Полякова показала красунь-дочок

Оля Полякова зізналася:

«Багато років я була собою незадоволена, мені здавалося, що я недостатньо… талановита, гарна, молода, розумна, сексуальна, освічена, хоробра, цікава».

Полякова підкреслила, що у сучасному світі ми живемо в полоні стереотипів і соціальних оцінок, все життя ми прагнемо відповідати певним стандартам. Зараз же співачка запевняє, що все ж таки змогла усвідомити свою цінність у власному досвіді, навичках, віці, і в неї вже є вміння просто жити і радіти життю, не озираючись на думки і оцінки інших про себе.

Полякова голос

У свій День народження Оля Полякова написала слова, які здатні мотивувати безліч людей:

«Сьогодні я нарешті задоволена тим, що відповідаю самій собі! Те, як я виглядаю, живу, як себе поводжу, як працюю, комунікую зі світом повинно Мене влаштовувати. З моїм Новим роком!»

За словами Олі Полякової, нарешті її комплекси, пов’язані з віком, соціальним положенням і взагалі «місцем під сонцем» зникають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова про тренерство на "Голосі країни": "Я дуже люблю цей проєкт, дивилася його і мріяла там виступати"

Нагадаємо, 23 січня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем’єра дванадцятого сезону вокального шоу «Голос країни». До оновленого складу тренерів увійшли топові українські зірки: Оля Полякова, Потап, DOROFEEVA та Святослав Вакарчук.

Дивіться, що День народження Олі Поляковій побажали колеги:

Новини по темі