Оля Полякова про тренерство на "Голосі країни": "Я дуже люблю цей проєкт, дивилася його і мріяла там виступати"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Оля Полякова про тренерство на Голосі країни та нову пісню — саундтрек Щасливі люди (відео)
Instagram/polyakovamusic

Оля Полякова та DZIDZIO у "Сніданку з 1+1" з прем'єрою пісні "Щасливі люди".

Поділитися:

Співачка та попкоролева Оля Полякова, яка вперше сяде у легендарне червоне крісло "Голосу країни", завітала до студії "Сніданок з 1+1" разом із DZIDZIO з прем'єрою їх нової пісні "Щасливі люди", що стала саундтреком різдвяної комедії "Зірки за обміном".

Оля Полякова дуже щаслива, що стала тренером проєкту "Голос країни":

"Я така щаслива, я дуже люблю цей проєкт, я його дивилася і мріяла там виступати. У мене настільки великий свій досвід. У мене 25 років професійної вищої музичної освіти. Я оперна співачка. У мене є, чим поділитися. Я в "Голосі країни" буду не тільки тренером, я буду ще і вчитися бути тренером. Для мене це дуже відповідально і я дуже цього хочу". 

У фільмі "Зірки за обміном" Оля Полякова стала чоловіком, а DZIDZIO — жінкою. За сюжетом кінострічки, вони помінялися тілами. Оля Полякова розповідає, як так вийшло: "Я завжди по-справжньому "дзвеніла бубенцятами", тому для мене ця роль була дуже природна". DZIDZIO додає: "Я завжди мріяв, як кожен нормальний чоловік, побувати у жіночому тілі, у ванні, перед великим дзеркалом". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На «Голос країни – 12» прийде донька відомого футболіста та дівчина, яка співає пісні на вірші Ліни Костенко

DZIDZIO на питання, чи важко бути жінкою, зізнається: "Цікаво. Не важко, а цікаво". Оля ж додає: "Чоловіком бути класно. Ти можеш бути без рамок, і це буде нормально".  

Ол Полякова фото

Фото: Instagram/polyakovamusic

Оля Полякова сподівається, що їхня пісня стане новим новорічним хітом:

"Я думаю, що ця пісня буде на всіх новорічних святах, в усіх школах. Дуже мало різдвяних пісень українською мовою. Ми оцю скарбничку трохи поповнили. Міша (DZIDZIO) написав пісню, написав вірші, зробив аранжування, був саундпродюсером, 14 годин мучив мене на студії". 

DZIDZIO: "Я хочу, щоб ця пісня запала вам в душу і нагадала, що кожен з вас — щасливі люди на землі". Оля Полякова доповнює:

"Ми дійшли до цього з Мішею. Якщо у вас є дві ноги, дві руки, здорові діти, живі батьки — ви дже щаслива людина, нагадуйте собі кожен день, що є привід бути щасливим".

Новини по темі