Житло для постраждалих від війни: народний тренер "Голосу країни" Андрій Мацола разом з ПЦУ передав ще одну чергу будинків українським родинам

Голос країни
Андрій Мацола передав нову чергу будинків родинам, чиї домівки були зруйновані російськими окупантами

20 вересня відбулася передача ще однієї черги будинків родинам, які втратили житло внаслідок російського нападу.

Поділитися:

Народний тренер "Голосу країни-12", відомий меценат Андрій Мацола разом з Митрополичим фондом Православної Церкви України передав ще одну чергу будинків українським родинам, чиї домівки були зруйновані російськими окупантами. Фонд вже завершує будівництво комфортного тимчасового житла в рамках програми допомоги постраждалим від російської агресії. 

МацолаФото: pomisna.info

Перші будинки в рамках програми допомоги постраждалим від російської агресії було передано наприкінці серпня родинам в с. Андріївка на Київщині.  20 вересня 2022 року відбулася передача ще однієї черги будинків родинам в селі Озера (Гостомельська ОТГ, Київської області).

"Ми сфокусувалися на селах, які чи не найбільше постраждали від окупації, — це Андріївка біля Макарова, Озера та Гостомель в Бучанському районі, а також Мощун. Мій дім також на Київщині, тому жителі цих міст і сіл — мої сусіди. Вони надзвичайно сильні люди, пропри біду, вони не опускають руки, навпаки, вони розбирають руїни та планують відновлювати свої господарства. Будинки, які ми їм передаємо, це перший, хоч і невеликий крок в цьому напрямку, а ще це велика радість для них — знову бути вдома", – говорить Андрій Мацола, голова Меценатської ради Фонду.

Загалом соціальна ініціатива Митрополичого Фонду отримала 20 мільйонів гривень від голови Меценатської ради Фонду Андрія Мацоли. Завдяки цим коштам житло отримають 50 родин з Київщини.

Нагадаємо, вже 2 жовтня о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться прем’єра нових епізодів головного вокального проєкту “Голос країни”, показ якого було перервано через початок повномасштабної агресії рф проти України. За ініціативи народного тренера «Голосу країни» та мецената Андрія Мацоли улюблений проєкт мільйонів українців повертається задля того, щоб нагадати про силу, волю й талант українського народу та піснею підтримати моральний дух усіх глядачів та наших воїнів. У проєкті буде присутня й потужна благодійна складова, націлена на підтримку українських захисників.

Новини по темі