"Міняю жінку": чим закінчиться обмін між родинами блогерів

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: обмін родини блогерів
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин-блогерів із Запоріжжя та Миколаєва.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу “Міняю жінку. В 11 епізоді 14 сезону відбувся обмін між Запоріжжям та Миколаєвом. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": як проєкт перевернув життя родини циркачів

В обміні вирішила взяти участь родина Віталія та Анастасії з Миколаєва. Разом подружжя виховує доньку Вероніку. Дружина викладає танці, а чоловік — блогер та фрілансер. Пара вважає, що в їх стосунках панує довіра та взаєморозуміння. Вся сім'я часто з'являється у блозі тата. Завдяки проєкту Віталій та Анастасія хочуть отримати новий досвід та познайомитися з цікавими людьми. 

У Запоріжжі живе родина Даріани, Павла та їх доньки Кароліни. Жінка веде свій блог та веде дуже насичений спосіб життя. Чоловік таксує, що дуже не подобається дружині: вона прагне більшого розвитку для свого коханого. Павло не задоволений, що Даріани часто немає вдома, а тому дитині не вистачає її уваги. Пара сподівається, що "Міняю жінку" допоможе їм знайти порозуміння.

Чи спокійно пройде обмін медійних людей? Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

Новини по темі