"Міняю жінку": чому після обміну подружжя захоче розлучитися

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку: обмін родин із Решитилівки та Бердянська

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин з Решитилівки та Бердянська.

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу “Міняю жінку. У 4 епізоді 4 сезону відбувся обмін між Решетилівкою та Бердянськом. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": чому українська співачка вдруге взяла участь в обміні

У Решетилівці, що на Полтавщині, живе подружжя Інни та Олександра з чотирма дітками. Пара колись познайомилася на заводі і з того часу разом. Чоловік дуже скоромний, а жінка — емоційна та бойова. Інна хоче, аби її Олександр трохи відпочив та розслабився, тому сподівається, що нова дружина зможе в цьому допомогти.

Власники готельного бізнесу Володимир та Ганна з донькою проживають у Бердянську. Разом подружжя вже 4 роки та живуть за принципом "чоловік — голова, а жінка — шия". Окрім готельної справи, Ганна також працює лікаркою-педіатром, тож має багато роботи. У проєкті "Міняю жінку" пара вирішила взяти участь, щоб отримати новий досвід та познайомитися з цікавими людьми.

Незвичні обставини можуть лише загострити старі проблеми в стосунках. Чи вдасться героям вирішити складну ситуацію? Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

Новини по темі