Міняю жінку: Українка потрапить за лаштунки казахського шоу-бізнесу

Міняю жінку
09:30
Будні

Українцям та іншим народам світу є, чому повчитися один в одного.

Поділитися:

В наступному випуску проекту, який телеглядачі побачать вже сьогодні о 22.00 на телеканалі 1+1, відбудеться один з найцікавіших обмінів одинадцятого міжнаціонального сезону, в якому приймуть участь представники не тільки різних народів, але і віросповідань. Дві родини з Казахстану та України обміняються хазяйками дому та отримають незабутній досвіт, на кілька днів ставши частиною зовсім іншої культури.

Ірина та Віталій живуть в Дніпропетровську. «Центром Всесвіту» цієї родини є їхня дочка Олександра. Кожна її забаганка для батьків – закон. Дівчинка росте балуваною дитиною, а мати настільки прив’язана до неї, що разом з чоловіком заснувала центр розвитку дітей, аби не розлучатися с маленькою «принцесою».

Така увага до дитини  інколи стає проблемою. Хочеться, щоб Іра замислилась над тим, що нас троє в сім’ї, а не двоє, - говорить тато Віталій.

Сім’я Еркежан та її чоловіка Шахаризада з Астани живе за давніми казахськими традиціями, згідно з якими жінка виконує всі побажання чоловіка, піклується про нього та ніколи не підвищує голос. Шахаризад – популярний співак та автор пісень, його дружина робить все заради кар’єри чоловіка – організовує концерти, стежить за гардеробом та навіть робить йому манікюр.

Основне завдання мами – дбати про гарне самопочуття тата і в жодному разі не обтяжувати його побутовими дрібницями. Заборонено підвищувати голос на чоловіка або казати йому «ні», - констатує сімейний статут казахської родини.

На тиждень родини обміняються мамами, аби вийти за рамки свого комфорту та спробувати на смак сімейне життя далекої країни. Стриманій казашці, вихованій за давніми традиціями, доведеться втихомирювати розбещену дитину, а українка потрапить до залаштунків шоу-бізнесу Казахстану та доведе своєму «новому» чоловіку, що зовсім не всі жінки - однакові.

Чи знайдуть спільну мову два такі далекі народи та які уроки для себе винесуть учасники проекту, дивіться сьогодні о 22.00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі