Не пропустіть цієї суботи на "1+1 Україна": документальний фільм "Таємниці генія Шевченка"

Таємниці Генія Шевченка
Де та коли дивитися документальний фільм "Таємниці генія Шевченка"

Дивіться документальний фільм "Таємниці генія Шевченка" цієї суботи, 9 вересня, о 22:20 на "1+1 Україна"!

Поділитися:

«Таємниці генія Шевченка» — фільм, присвячений 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. У стрічці, що стала документальною сенсацією, показано усі парадокси життя українського поета. Зокрема у проєкті «Таємниці генія Шевченка» розголошено таємниці народження та кохання Кобзаря і названо його можливих нащадків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 захопливі фільми, які можна подивитися у ці вихідні на "1+1 Україна"

Цієї суботи, 9 вересня, о 22:20 на телеканалі "1+1 Україна" покажуть 4 серію проєкту "Таємниці генія Шевченка", де розкажуть цікаві факти з життя видатного українського поета. А вже о 23:15 у повторі вийде 3 серія документального фільму, де глядач пізнає більше про родину Кобзаря.

За словами авторів фільму, розкриття таємниць Тараса Шевченка перетворилося на справжній детектив. Над ним працював Департамент журналістських розслідувань каналу "1+1″. У фільмі розказують про парадокси і таємниці Шевченка, про його кохання та нащадків. Адже і досі не відомо, чи були у Кобзаря власні діти та чому цар Микола І насправді забороняв йому на засланні не тільки писати вірші, а й малювати.

Дивіться "Таємниці генія Шевченка" на телеканалі "1+1 Україна" у суботу, 9 вересня о 22:20.