5 магічних способів загадати бажання на Новий рік 2024

Як загадати бажання на Новий рік 2024: 5 магічних способів
freepik.com

Новий рік 2024: як правильно загадати бажання?

Поділитися:

Новий рік - це час здійснення бажань. Люди по всьому світу вірять, що в новорічну ніч можна загадати що завгодно, і воно обов'язково збудеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2024: відомо, коли у Києві встановлять ялинку

5 магічних способів загадати бажання на Новий рік 2024

1. Загадати бажання під час бою курантів

Це найпопулярніший спосіб загадати бажання на Новий рік. Вважається, що якщо загадати бажання під час першого удару курантів, то воно обов'язково збудеться.

2. Загадати бажання на папірці і спалити його

Цей спосіб також дуже популярний. Потрібно написати своє бажання на папірці і спалити його під час бою курантів. Попіл потрібно викинути у вікно або насипати у шампанське/інший напій та випити.

3. Загадати бажання на монетці

Під час бою курантів потрібно тримати в руці монетку і загадати бажання. Потім монетку потрібно кинути в келих із шампанським і випити напій.

4. Загадати бажання під ялинкою

Під ялинкою потрібно знайти ялинову шишку і загадати бажання. Шишку потрібно сховати в оселі і зберігати її до наступного Нового року.

5. Загадати бажання, дивлячись на зірку, що падає

Після півночі потрібно подивитися на зірку, що падає і загадати бажання.

  • Виберіть спосіб, який вам найбільше подобається.
  • Вірте в те, що ваше бажання збудеться.
  • Нехай ваше бажання буде позитивним і добрим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки під час війни: корисні та практичні ідеї

Як зробити, щоб ваше бажання збулось на Новий рік

  • Щоб ваше бажання збулося, важливо, щоб воно було конкретним і позитивним. Не загадуйте бажання типу "Я хочу бути щасливим". Замість цього, загадайте щось конкретне, наприклад, "Я хочу знайти роботу своєї мрії" або "Я хочу подорожувати  світом".
  • Коли ви загадуєте бажання, важливо щиро вірити в те, що воно збудеться. Якщо ви сумніваєтеся в тому, що ваше бажання збудеться, то воно навряд чи збудеться.
  • Не забудьте подякувати Всесвіту за те, що він виконав ваше бажання. Коли ваше бажання збудеться, знайдіть час, щоб подякувати Всесвіту за подарунок.

Звичайно, не можна гарантувати, що ваше бажання збудеться, навіть якщо ви дотримаєтеся всіх цих порад. Але якщо ви будете вірити в те, що ваше бажання збудеться, і докладете зусиль для його здійснення, то ваші шанси на успіх значно зростуть. Бажаємо вам, щоб всі ваші бажання збулися в новому році!

Новорічні ялинки в умовах війни. За чи проти? Дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна та YouTube:

Новини по темі