Що покаже телеканал "1+1 Україна" у перший день Нового року 2024

Телепрограма 1+1 Україна на 1 січня 2024 року

У перший день Нового року 2024 "1+1 Україна" покаже національну прем’єру анімаційного мультфільму та улюблені всіма фільми та програми.

Поділитися:

У звʼязку із днями жалоби у деяких регіонах України телеканал "1+1 Україна" змінив сітку мовлення. Щороку найважливіші свята українці зустрічають у компанії телеканалу, і цьогорічний різдвяно-новорічний період не став виключенням. “1+1 Україна” покаже національну прем’єру анімаційного мультфільму "Мавка. Лісова пісня", а також улюблені всіма фільми та програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На телеканалі “1+1 Україна” покажуть найуспішніший український анімаційний фільм “Мавка. Лісова пісня”, прокат якого відбувся у 148 країнах світу

Що покаже телеканал "1+1 Україна" у перший день Нового року 2024

06:10 м/ф "Крихітка Кро"

8:58 м/ф "Козаки. Футбол"

09:20 "Три горішки для Попелюшки"

11:10 "Льодовиковий період"

12:40 "Льодовиковий період 2: Глобальне потепління"

14:30 "Льодовиковий період 3. Ера динозаврів"

16:20 "Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф"

18:10 "Льодовиковий період: Курс на зіткнення"

20:00 "Мавка. Лісова пісня"

1 січня о 20:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться всеукраїнська телепрем’єра найкасовішого українського анімаційного фільму за часів Незалежності “Мавка. Лісова пісня” виробництва студії Animagrad, FILM.UA Group. В Україні «Мавка» здобула безпрецедентний успіх, встановивши рекорд серед національних фільмів за касовими зборами та кількістю проданих квитків за часів Незалежності. Також мультфільм став найуспішнішим анімаційним релізом в кінопрокаті України за усі часи, залишивши позаду всі голлівудські анімаційні хіти від Disney, Pixar, Illumination Entertainment тощо.

Проект створений за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та образів з української міфології. Цікавий факт, анімаційний фільм “Мавка. Лісова пісня” увійшла у топ-5 запитів в Google за 2023 рік. Герої анімаційного фільму “Мавка. Лісова пісня” заговорили голосами топових українських зірок. Мавку озвучила актриса Наталка Денисенко. Рухи та пластику Берегині Лісу подарувала прима-балерина Національної опери та народна артистка України Катерина Кухар. А співачка Христина Соловій виконала у мультфільмі дві Мавчині пісні. Також відомо, що озвучили героїв Катерина Осадча, Ніна Матвієнко, Назар Задніпровський, Юлія Саніна Олег Скрипка, Олег Фагот Михайлюта, учасники етногурту “ДахаБраха” та Сергій Притула, Артем Пивоваров.

Мавка

22:00 Музична платформа України

Музична платформа

00:15 концерт "Жадан і собаки. Разом для ЗСУ" 

На “1+1 Україна” покажуть виступ українського рок-гурту із Харкова - “Жадан і Собаки”. Запальний колектив, створений українським письменником і фронтменом Сергієм Жаданом та гуртом «Собаки у космосі», презентує свій новий альбом "Радіопромінь". Вечір драйву та рок-н-ролу гарантовано. Із початку повномасштабного вторгнення гурт гастролює містами України та Європи, даючи благодійні концерти, проводячи аукціони та збираючи кошти на ЗСУ, і цей виступ не виняток. Спеціальна гостя концерту - фантастична рок співачка Марта Липчей з піснею "Говори" - першою спільною робою з "Жадан і Собаки".

Жадан і Собаки