5 найкращих пригодницьких фільмів з неочікуваним фіналом

Підбірка найцікавіших кінострічок про подорожі, з якими буде важко розлучитися.

Поділитися:

5 найкращих жіночих фільмів для приємного вечораДля того, щоб побувати в сонячній Італії чи вулканічній Коста-Риці, зовсім не обов’язково витрачати купу грошей. Достатньо увімкнути один із пригодницьких фільмів, приготувати смачне какао – і неймовірна атмосфера буде гарантована.

Обирайте одну із кінострічок, яку канал 1+1 покаже глядачам уже цього тижня, та поринайте у незвичайні пригоди разом із головними героями.

Читайте також: 5 іноземних фільмів, які знімали в Україні.

«КОЛОМБІАНА», 2011

Кат було лише десять, коли на її очах жорстоко вбили батьків. Дівчинці вдалося втекти від бандитів і знайти притулок у свого дядька в Чикаго.

Пройшли роки, і тепер Кат – професійна вбивця, яка понад усе мріє помститися за смерть близьких. Проте на дівчину очікують неабиякі випробування: її розшукують ФБР та бандити.

Єдина річ, що поєднує Кат зі світом звичайних людей, — це її коханий, який навіть і не здогадується, чим насправді займається дівчина. Чи вдасться їй помститися за батьків, дивіться вже сьогодні о 20:15 на каналі 1+1.

«ОТЖЕ, ВІЙНА», 2012

Романтична комедія із Різ Уізерспун у головній ролі. Стрічка розповідає історію двох агентів ЦРУ, які закохалися в одну й ту саму дівчину Лорен.

Франклін і Так давно працюють разом, що вже стали найкращими друзями. Проте чоловіки вирішили не зізнаватися Лорен, що вони знайомі, а чесно боротися за симпатію дівчини.

Дізнавайтеся, кому з агентів вдасться підкорити серце Лорен, вже цього вівторка о 20:15.

«ВА-БАНК», 2013

Щоб мати змогу оплатити своє навчання, студент Річі змушений поринути у світ азартних ігор. Проте хлопцю не поталанило – усі свої гроші він програв в онлайн-покері.

Річі відправився на Коста-Рику до власника ігрового сайтуАйвена Блока, щоб відігратися. Блоку сподобався сміливий хлопець, тому чоловік запропонував юнаку стати своїм помічником. Річі навіть не підозрює, в яку халепу він втрапив.

Стежте за пригодами відчайдушного студента в Коста-Риці цієї середи о 20:15 на каналі 1+1.

«Я, РОБОТ», 2004

Фантастичний бойовик переносить глядачів у 2035 рік, коли роботи стають невід’ємною частиною життя усіх людей. Проте є й ті, хто не довіряє механічним помічникам. Один із них – детектив Дел Спунер.

Його побоювання справджуються, коли вбивають головного інженера-конструктора роботів Альфреда Леннінга. Перед смертю Альфред залишає записку детективу Делу.

Дивіться цього четверга о 20:15 на каналі 1+1, чи знайде Дел Спунер справжнього вбивцю і чи причетні до злочину роботи.

«ПІД СОНЦЕМ ТОСКАНИ», 2003

Відома письменниця Френсіс ніяк не може оговтатися після невдач на роботі та розлучення з чоловіком, який їй зраджував. Найкраща подруга жінки Патті дарує їй путівку до Італії, щоб та трохи розвіялася. 

Під час подорожі до Тоскани Френсіс зацікавило оголошення про продаж стародавнього маєтку, тому вона вирішує купити будинок на свій страх і ризик. Жінка ще не здогадується, які випробування та знайомства очікують на неї у новому місці.

Чи зможе Френсіс подолати депресію та знайти нове кохання в Італії дивіться цієї неділі о 23:15 на каналі 1+1.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 писали про 10 найкращих романтичних фільмів усіх часів.

Новини по темі