Що подивитись на вихідних: кінодобірка фільмів на "1+1 Україна"

Які фільми подивитися на вихідних: добірка кіно на "1+1 Україна".

Поділитися:

Найкращий стрілець (1986)

Класичний американський бойовик з Томом Крузом. Молодий пілот Піт "Меверік" Мітчелл потрапляє до елітної школи льотчиків-випробувачів "Топ Ґан". У школі Меверік стикається з жорсткою конкуренцією та суворими випробуваннями. Він має не лише вдосконалювати свої льотні навички, а й навчитися працювати в команді та справлятися з тиском. Фільм став одним із найкасовіших у 1986 році і досі вважається одним із найкращих бойовиків в історії.

Де та коли дивитися: 25 лютого о 18:50 на "1+1 Україна".

Найкращий стрілець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телепрограма "1+1 Україна" на тиждень з 19 по 25 лютого

Топ Ґан: Меверік (2022)

Продовження культового "Найкращого стрільця" та повернення Тома Круза до легендарної ролі. Одному з найкращих льотчиків-випробувачів флоту, Піту "Меверіку" доручають підготувати елітних випускників програми "Топ Ґан" для небезпечної місії, він стикається з лейтенантом Бредлі "Ростер" Бредшоу, сином його покійного друга і партнера по місії. Під час тренувань Меверіку доведеться не тільки підготувати пілотів для надзвичайно складної задачі, але й подолати власні демони минулого, пов'язані із загиблим другом. Напружена підготовка, високі ставки місії та емоційне протистояння з Ростером змушують Меверіка зробити важкий вибір, який визначить його майбутнє як пілота і лідера.

Де та коли дивитися: 24 лютого о 19:20 на "1+1 Україна".

Топ Ган

Дулітл (2020)

Ексцентричний доктор Джон Дулітл (Роберт Дауні молодший), який колись був відомим ветеринаром, живе відлюдником у своєму маєтку після трагічної смерті дружини. Єдиними його компаньйонами є численні тварини, з якими він може розмовляти. Одного дня до Дулітла звертається молода королева Вікторія, яка захворіла на рідкісну та небезпечну хворобу. Єдиний шанс на її одужання – це знайти рідкісні ліки, які ростуть на далекому острові. Дулітл, разом зі своїми вірними тваринами, вирушає в небезпечну подорож. На шляху їм зустрінуться дивовижні істоти, небезпечні пірати та інші виклики, які їм доведеться подолати.

Де та коли дивитися: 25 лютого о 21:00 на "1+1 Україна".

Дулітл

Кримінальне чтиво (1986)

"Кримінальне чтиво" — це культовий американський трилер від Квентіна Тарантіно, що складається з декількох переплетених історій. Фільм описує два дні з життя низки американських злочинців. Найнесподіванішим чином їхні долі перетинаються, приводячи одних до загибелі, інших до втечі, а декого до переосмислення свого життя та повернення до чесної роботи. У головних ролях: Джон Траволта, Семюел Лірой Джексон, Ума Турман, Брюс Вілліс та чимало інших відомих імен.

Де та коли дивитися: 25 лютого о 23:00 на "1+1 Україна".

Кримінальне чтиво

Фото: кадр з фільму

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГерої фільму “Довга доба” поділилися своїми історіями про перші дні повномасштабної війни

Довга доба (2024)

До другої річниці повномасштабного вторгнення, 24 лютого на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться телевізійна прем’єра довгоочікуваного спільного з Аланом Бадоєвим документального проєкту “Довга Доба”. Проєкт показує зафільмовані кадри нашого сьогодення, історію, яку вже ніхто не зможе переписати. До створення кінопроєкту долучилися 12 тис. українців, які фільмували російські злочини на свої телефони, аби світ міг побачити та запам’ятати ціну, яку платить Україна. 

Де та коли дивитися: 24 лютого о 22:00 на "1+1 Україна".

Довга доба

Новини по темі