5 зимових мультфільмів для перегляду з родиною

Найкращі різдвяні мультфільми
Фото: Кадр з мультфільму "Крижане серце"

Добірка найдобріших мультстрічок, які перенесуть вас у дитинство.

Поділитися:

Зима - казковий період. У цей час кожен починає вірити у диво й з усмішкою згадує дитинство. Аби перенестися у чарівний світ, 1plus1.ua пропонує переглянути ТОП-5 найкращих зимових мультфільмів. Ці історії розтоплять серце кожного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів від героїв улюблених мультфільмів

ГРІНЧ, 2018

Новий мультфільм розповідає про зеленого відлюдника Грінча. Жителі міста часто насміхалися над ним, тому Грінч має складний характер. А особливо він не любить різдвяні свята. Зимові ярмарки, ялинка, ліхтарики й подарунки - все це дратує волохатого. Цьогоріч аби помститися злим людям, Грінч вирішує вкрасти Різдво. 

Фото: Кадр з мультфільму "Грінч"

КРИЖАНЕ СЕРЦЕ, 2013

У королівстві Арендейл вже довгий час панує холодна зима. Виною тому стала королева Ельза, яка з дитинства отримала силу керувати зимовою стихією. Юна володарка не змогла впоратися зі своїми здібностями і занурила усе королівство у вічний холод. Докори сумління змусили Ельзу втекти до лісу, де вона залишається жити. Сестра Ельзи Анна вирушає в дорогу, щоб зняти чари з Арендейлу та повернути сестру додому. У цьому їй допомагатимуть торговець льоду Крістоф, олень Свен та кумедний сніговик Олаф.

Фото: Кадр з мультфільму "Крижане серце"

РІЗДВЯНА ІСТОРІЯ, 2009

Легендарна історія про скнару Скруджа, героя роману Чарльза Дікенса, ожила у мультфільмі «Різдвяна історія». Все своє життя Скрудж присвятив накопиченню грошей. Він визнає лише їхню цінність, а все решта, що є у житті, для нього чуже. Це стосується й зимових свят. Однак в одну чарівну ніч Скруджу доведеться вивчити важливий життєвий урок. 

Фото: Кадр з мультфільму "Різдвяна історія"

ШРЕК МОРОЗ, ЗЕЛЕНИЙ НІС, 2007

Шрек хоче влаштувати грандіозну різдвяну вечірку, аби здивувати свою кохану Фіону й друзів. Проте виявляється, що він нічого не знає про Різдво, адже ніколи його не святкував. Шрек купує книгу про Різдво і дізнається усі давні традиції цього свята. Радісно й натхненно він починає прикрашати будинок, аж ось у гості приїжджає Віслюк з усією родиною. Шрек навіть не здогадується, до чого це призведе...

Фото: Кадр з мультфільму "Шрек мороз, зелений ніс"

ЛЬОДОВИКОВИЙ ПЕРІОД, 2002

Доісторична ера. Усе довкола покрите снігом. Троє відважних друзів - мамонт Менні, шаблезубий тигр Дієго та лінивець Сід - намагаються вижити в непростих умовах. Щоб уникнути холоду та врятувати своє життя, вони разом з іншими тваринами мігрують на південь. 

Фото: Кадр з мультфільму "Льодовиковий період"