Гаряча Michelle Andrade та нестримні «Время и Стекло»: Чим вразить «Ніч Суперхітів»

«Ніч Суперхітів»: Гаряча Michelle Andrade та нестримні «Время и Стекло» | 1+1
Фото: PR-служба MOZGI Entertainment

На тебе чекає справді феєрична подія.

Поділитися:

Вже 4 грудня в столичному Палаці «Україна» відбудуться зйомки грандіозного концерту – «Ніч Суперхітів», який глядачі 1+1 побачать в період новорічних свят. На одній сцені зберуться найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу та виконають свої найяскравіші хіти 2019 року.

Чим менше часу залишається до прем’єри, тим більше секретів відкривають творці шоу. Так, стало відомо, що серед знаменитостей будуть улюбленці мільйонів – гурти MOZGI та «Время и Стекло». Їхні пісні просто створені для того, аби нестримно відриватися, отож артисти вже активно готуються до концерту:

«Цієї ночі улюблений хіт мільйонів «Полюбе» прозвучить у зовсім іншому фанк-джазово-хіп-хоповому варіанті. Ми будемо дивувати епатажем, блиском костюмів і очей. А оскільки MOZGI – це головні відчайдухи шоу-бізнесу, відрив забезпечений», – коментує гурт.

Фото: PR-служба MOZGI Entertainment

Тимчасом україно-болівійська співачка Michelle Andrade зізналась, що під час її виступу сцена Палацу «Україна» перетвориться на справжнє латиноамериканське місто:

«Для глядачів я заспіваю свою Musica. Обіцяю, що буде танцювально і яскраво – вам точно сподобається. Разом з улюбленими режисерами ми створимо на сцені ціле латиноамериканське місто і перенесемо всіх із зими у спекотне літо».

Фото: instagram/mishvirmish

Трендсеттери українського шоу-бізнесу, гурт «Время и Стекло» також вміє інтригувати:

«Ми готуємо справжнє VISLOVO-свято, щоб подарувати всім настрій, який зарядить на класний вікенд або канікули. До слова, цієї ночі ми будемо «висіти» не самі ... але це сюрприз. Жоден глядач не всидить на місці – ні в залі, ні перед екраном».

Фото: instagram/vremyaisteklo

Чекайте нестримних ритмів і від MONATIK та THE HARDKISS, романтичного настрою від Сергія Бабкіна та веселощів від DZIDZIO.

А новорічну балетну казку забезпечать прима-балерина Національної Опери України, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар і прем'єр Олександр Стоянов.

Фото: Андрій Корєнь

Нагадуємо, що у тебе ще є шанс побачити «Ніч Суперхітів» наживо – для цього варто просто придбати квиток і насолоджуватися виступами. А якщо тобі подобається дивитися концерти на екрані, дочекайся прем’єри на 1+1 – буде класно!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: