Від чаклунки в латексі до ніжної нареченої: Найяскравіші образи Катерини Кухар на «Танцях з зірками»

Танці з зірками
10 найяскравіших образів Катерини Кухар на «Танцях з зірками» | 1+1

Вона така багатогранна!

Поділитися:

Прима-балерина Національної опери України та суддя шоу «Танців з зірками» Катерина Кухар чарує не тільки своїми бездоганними танцями, але й образами. Щоефіру артистка не боїться бути різною та дивує новими перевтіленнями: від чаклунки в латексі до миловидної нареченої. Найкращі луки зірки дивись у нашій добірці.

Кокетливий total black

Під час першого ефіру оновлених «Танців…» Катерина з’явилась у чорній сукні. Грайливості її образу додали кокетливий бант у волоссі, фатиновий аксесуар на шиї та трендові напівпрозорі пальчатки.

Ніжна зефірка

А вже за тиждень балерина здивувала кардинально іншим луком. Зірка приміряла довгу рожеву сукню зі спідницею із рюшів. І, звісно, не можемо оминути увагою нову зачіску прими — каре.

Сучасна Кармен

Колір кохання та пристрасті — один із фаворитів артистки, тож не дивно, що під час третього ефіру вона зачарувала кожного червоною сукнею.

Тендітна наречена

Четвертий ефір шоу запам’ятався весіллям Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Одним із образів нареченої стала сукня міні, прикрашена білосніжними перлинами. А унікальності святковому вбранню додали боковий шлейф та рукав-ліхтарик.

Синій + золото

У п’ятому ефірі Катерина Кухар обрала довгу синю сукню зі шлейфом та золотистим паском, який ідеально підкреслив талію балерини. Ще більшої елегантності образу додали золоті аксесуари: намисто та прикраса у вигляді весняної квіткової гілки.

Спокусливий латекс

Під час шостого прямого ефіру глядачі побачили один із найнесподіваніших луків вишуканої прими. Катерина здивувала всіх містичним образом Малефісенти — в латексному костюмі та з рогами. Ще більшої спокуси їй додав мейк із акцентом на червоні вуста.

Хитросплетіння

У сьомому ефірі балерина знову приголомшила всіх відвертим аутфітом. Артистка похизувалася стрункими ногами завдяки ажурній сукні. Пікантності вбранню додали вирізи зі шнурівкою.

Вишуканий білий

У восьмому випуску оновлених  «Танців..» зірка захопила всіх витонченим луком. Балерина вибрала білу сукню міні, декоровану прикрасами на тендіних оголених плечах.

Космічний неон

Під час дев’ятого ефіру прима з’явилась у повітряній салатовій сукні від колаборації брендів Giambattista Valli x H&M. Цікаво, що пізніше, ми побачили . Родзинкою луку став космічний аксесуар у волоссі. Його було геть непросто зняти після ефіру — Катерині навіть .

Містична королева

Під час ефіру, який був присвячений Хелловіну, артистка приміряла образ казкової королеви, а доповнила лук . Як створювали цей образ Катерини, читай .

Читай більше про зіркові образи:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі