«Голос. Діти»: оголошено дати фінальних кастингів у Києві

Голос. Діти: оголошено дати фінальних кастингів у Києві

Претендентам необхідно підготувати 5-6 «мінусовок» різножанрових пісень на різних мовах.

Поділитися:

Телеканал «1+1» анонсував дати фінальних відкритих кастингів дитячого співочого проекту «Голос. Діти», які відбудуться 1 та 2 грудня у Києві на ВДНХ, у 12 павільйоні.

На прослуховування зможуть прийти всі, хто не встиг відвідати кастинги у 5 найбільших містах України: Києві, Одесі, Львові, Харкові та Дніпрі. Свої сили на головній дитячій вокальній сцені країни можуть спробувати діти віком від 7 до 14 років.

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина взяла участь у проекті, Вам необхідно заповнити форму та прийти до нас на «попереднє прослуховування» - етап кастингу, який не є ефірним. Під час цього етапу потенційні учасники проходять прослуховування у продюсерів проекту.

Претендентам необхідно підготувати 5-6 «мінусовок» різножанрових пісень на різних мовах, з якими вони хотіли б виступити на «прослуховуванні наосліп».

Нагадаємо, «Голос. Діти» - це єдине вокальне дитяче шоу України - адаптація голландського формату компанії Talpa «The Voice Kids». За правилами шоу, з учасниками працюють зіркові наставники, які репрезентують різні стилі музики. Тренери формують свої команди під час «вибору наосліп», орієнтуючись тільки на вокальні дані, адже вони сидять спиною до конкурсантів. Після того, як кожен із наставників сформував свою команду, кращі з кращих мають пройти ще три етапи: «вокальні бої», півфінал та фінал. Переможець проекту обирається шляхом глядацького голосування та отримує звання дитячого «Голосу країни».

Минулого сезону переможницею стала юна казахська співачка Данелія Тулєшова, яка була у команді популярного співака MONATIK. Восени стало відомо, що дівчинка готується представляти свою країну на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення 2018, яке відбудеться 25 листопада в Мінську.

Правила та умови участі можна дізнатися за посиланням.