Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Дів в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Діва
Freepik

Гороскоп для Дів на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Дів у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 5 дім задоволення та дітей, і пробуде там до 6 лютогоПлани на відпустку та новорічні свята зміняться. Можлива плутаниця під час подорожі. Варто поїхати в знайомі місця. Колишній партнер повернеться у ваше життя. Сприятливий час для примирення. Позбавтеся всього лишнього. Ваш бізнес зазнає змін, з'являться старі клієнти. Будете змінювати щось у справах дітей. Очікуйте багато побачень та святкувань.

5 грудня Венера потрапляє у 3 дім контактів та спілкування. У вас станеться нове цікаве знайомство. Прийдуть гарні новини. Можлива короткочасна незабутня поїздка. Родичі завітають у гості. 

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 7 домі стосунків. Незрозумілі речі у житті партнерів стануть яснішими. Відкриється таємниця про кохану людину. Почнете медитувати та візуалізувати мрії. Ваша публічність буде більшою, станете популярними. Будуть важливі робочі перемовини.

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 4 домі сім'ї та оселі, тут же Марс. Отримаєте новини про ваше помешкання: купите нерухомість, зробите ремонт, переїдете. Прийде звістка від мами. Можливо зміните прізвище або візьмете псевдонім. Будьте обережні з членами родинами, адже це час підвищеної конфліктності.

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 5 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 5 дім, до Меркурія. Тема дітей та кохання стане актуальною. Бізнес зазнає розквіту.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 11 домі майбутнього і мрій. Ви чітко побачите власні плани, знатимете напевне, чого хочете. Отримаєте прибуток або винагороду за минулі зусилля. Робота в інтернеті буде продуктивною. У дружніх стосунках станеться кульмінація: примирення або сварка. Ви відвідаєте людні заходи, наприклад, концерт, семінар, конференцію.

30 грудня Венера входить в 4 дім. Гармонія та мир запанують в родині. У дім прийде спокій і комфорт, ви будете почуватися чудово. Внутрішній спокій нарешті прийде до вас.

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у 9 домі світогляду. Усі перешкоди зникнуть з вашого шляху. Сприятливий час для навчання та юридичних справ. На Новий рік поїдете за кордон.

Рецепт цитрусово-імбирного чаю і поживного салату з тунця у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі