Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Козорогів в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Козорог
Freepik

Гороскоп для Козорогів на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козорогів у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 1 дім зовнішності, знак Козорога, і пробуде там до 6 лютогоВи зміните свою думку про щось, ставлення до стосунків. Ваші плани будуть іншими, аніж ви думаєте. Почнете якусь справу знову. Старі партнери нагадають про себе. Повернетеся до старого іміджу, наприклад, до натурального кольору волосся.

5 грудня Венера потрапляє у 11 дім майбутнього та мрій. Обов'язково отримаєте гарні новини. Старі зусилля нарешті дадуть плоди. Познайомитеся з майбутньою коханою людиною, заведете друзів. Відвідаєте захід, який принесе вам задоволення. Робота в інтернеті буде продуктивною.

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 3 домі спілкування. Ситуація із родичами чи навчанням вирішиться. Довгоочікувана зустріч нарешті відбудеться. Можлива коротка поїздка. Ваша мрія про транспорт здійсниться.

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 12 домі приватності, тут же Марс. Ви заглибитеся в себе, почнете психотерапію. Зануритеся у речі та факти минулого. Головне — змогти позбутися всього лишнього, аби звільнити місце для нової енергії. Поїдете за кордон в усамітнене місце. 

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 1 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 1 дім, до Меркурія. Ви почуватиметеся святково та натхненно.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 7 домі стосунків та партнерства. На вас очікують багато знайомств та зустрічей. Серйозних розмов не уникнути. Ймовірне розставання з другою половинкою. Повня відкриє всі таємниці. Особливо цей вплив відчують ті, в кого асцендент у 4 градусі Козорога.

30 грудня Венера входить в 12 дім, знак Стрільця. У вас будуть таємні стосунки. Прийдуть гроші здалеку. Ви будете гарно проводити час далеко від дому.

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у 5 домі задоволення. Ви проведете Новий рік з улюбленими людьми та насолодитеся святом. Вам у чомусь дуже пощастить, буде чудова можливість та подарунок. 

Простий рецепт ролліні з куркою та грибами: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі