Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Риб в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Риби
Freepik

Гороскоп для Рибна грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Козорогів у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 11 домі майбутнього та мрій, і пробуде там до 6 лютогоПлани зазнають змін, у вас з'являться нові мрії та цілі. Будете багато обговорювати та обдумувати ваші подальші дії. Будьте обережні з замовленнями та документами, у цей період все дуже просто плутається. Майбутні заходи скасують або перенесуть. Сприятливий час для покращення онлайн бізнесу. Ви знову почнете зустрічатися з колишнім. Можлива друга вагітність.

5 грудня Венера потрапляє у 9 подорожей. Отримаєте посилку з іншої країни. Буде роман з іноземцем. Ваш фінансовий стан покращиться. Будуть юридичні виплати. Ви будете навчатися і це принесе вам задоволення. Ваша популярність виросте.

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 1 домі, знаці Риб. Ви точно усвідомите, чого хочете. Життєві негаразди стануть чіткішими, і ви будете бачити вихід з них.

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 10 домі кар'єри та досягнень, тут же Марс. Ви будете спрямовані на успіх. Відкриєте власний бізнес чи отримаєте нових клієнтів. Приймете серйозне рішення щодо роботи. Можлива зміна статусу: одруження, розлучення, народження дитини тощо.

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 11 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 11 дім, до Меркурія. Світило вам допоможе та додасть енергії. Будуть гарні результати, вас похвалять. Впливова людина вам допоможе

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 5 домі любові. Усі аспекти стосунків будуть ясними. У вас спадуть "рожеві окуляри". Можливий любовний трикутник. На вас очікує серйозне рішення. Будуть новини про дітей, ви пишатиметесь ними. Потіште себе поїздкою чи святом. 

30 грудня Венера входить в 10 дім. Ви відвідаєте робочий корпоратив, вам дадуть премію. Ймовірний службовий роман та великий прибуток.

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у 3 домі спілкування. Вам подарують транспорт на Новий рік. Святкувати будете у подорожі, у великій компанії. Познайомитеся з людьми, які на довго залишаться у вашому житті. Легко здасте іспити. Отримаєте довгоочікувані документи. Будуть позитивні новини.

Простий рецепт ролліні з куркою та грибами: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі