Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Стрільців в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Стрілець
Freepik

Гороскоп для Стрільців на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Стрільців у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 2 дім джерел доходу, і пробуде там до 6 лютогоБудете вести перемовини. Змін у планах не уникнути. Зробите вартісну покупку або ж щось продасте. Якщо колекціонуєте, з частиною колекції доведеться попрощатися. Поставите нову ціну на власні послуги. Хтось з минулого знову зв'яжеться з вами.

5 грудня Венера потрапляє у 12 дім приватності. Ви поїдете відпочивати в ізольоване місце, наприклад, в санаторій чи на дачу. З'являться таємні стосунки, ймовірно з іноземцем. Робота на самоті принесе багато грошей. Сприятливий час для благодійності. Відвідаєте власні місця сили.

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 4 домі фінансів. Ситуація з помешканням вирішиться. Можливий переїзд та навіть еміграція. Прийде звістка від мами. 

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 1 домі зовнішності, тут же Марс. Якщо у вас асцендент у 20 градусі Стрільця, то ви відчуєте Молодик більше. Почнете будувати нові плани щодо стосунків та статусу. У вашому житті почнеться новий період. Будете змінювати імідж. 

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 2 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 2 дім, до Меркурія. Ваші старання будуть визнані, отримаєте винагороду. Ви відчуєте власну цінність та важливість.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 8 домі грошей. Будуть новини щодо фінансів партнерів. Можливе зачаття дитини. Плоди ваших інвестицій нарешті прийдуть. Завершите співпрацю з бізнес-партнером. Ймовірна перевірка на роботі. Почнете більше довіряти близькій людині, або ж розстанетеся. Сприятливий час для роботи з психологом.

30 грудня Венера входить в 1 дім, знак Стрільця. Ви будете сяяти, притягувати інших людей. Популярність виросте. Життя приноситиме радість. 

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у 6 домі здоров'я та роботи. Усі проблеми легко вирішаться. Вам пробачать борги. Справи зі здоров'ям покращаться. Можливо на Новий рік отримаєте домашнього улюбленця. На вас покладуть нові обов'язки, народиться дитина.

Канапка з кабачковою ікрою та бринзою: рецепт у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі