Гороскоп на грудень 2023: які зміни чекають на Терезів в перший місяць зими

Гороскоп на грудень 2023 Терези
Freepik

Гороскоп для Терезів на грудень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Терезів у грудні 2023?

2 грудня Меркурій входить у ваш 4 дім дому та сім'ї, і пробуде там до 6 лютогоУ вашої родини зміняться плани. Обов'язково перевіряйте дати та час бронювань у ресторани та на поїздки, будьте уважні з документами. Будете щось переоформлювати, переробляти старі проєкти. Люди з минулого знову з'являться у вашому житті. Можлива зміна прізвища, переїзд до старого місця. Старі спогади будуть вас турбувати.

5 грудня Венера потрапляє у 2 дім грошей. Очікуйте нових прибутків. Можлива зміна місця робота. Вам подарують гроші, будуть нові інвестиції. 

6 грудня Нептун, планета духовності та творчості, після 5 місяців припиняє ретроградний рух у 6 домі роботи та режиму. Робочі питання розв'яжуться. 

12 грудня Молодий місяць починає новий цикл у 3 домі спілкування, тут же Марс. Здобудете нові корисні навички. Сприятливий час для навчання та нових знайомств. У вас з'явиться новий транспорт та оточення. Можлива поїздка до знайомого місця.

13 грудня Меркурій стає ретроградним у 4 домі. Можливе гальмування справ. Астрологиня не радить робити вартісні покупки та підписувати важливі документи у цей період.

23 грудня Сонце заходить у 4 дім, до Меркурія. Очікуйте звістку від батька. Прийде лист по юридичних справах.

27 грудня Повня завершує місячний цикл у 10 домі кар'єри та досягнень. Місяць "висвітить" робочу ситуацію. Ви отримаєте винагороду за свої зусилля. Станете помітними та популярними. Питання щодо вашого статусу будуть розв'язані. Точно знатимете свою наступну мету.

30 грудня Венера входить в 3 дім. Будуть приємні зустрічі та знайомства. На Новий рік поїдете з кимось у подорож. Гарна новина прийде від брата чи сестри. 

31 грудня Юпітер, планета щастя та мрій, припиняє ретроградний рух у 8 домі фінансів. Гроші з минулого нарешті прийдуть до вас. Доходи партнерів покращаться. Хтось впливовий вам допоможе.

Рецепт цитрусово-імбирного чаю і поживного салату з тунця у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна та на YouTube:

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:

Новини по темі