Гороскоп на листопад 2023 Діва: яких змін чекати в останній місяць осені

Гороскоп на листопад 2023 Діва від Анжели Перл
Freepik

Гороскоп для Дів на листопад 2023 від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Дів у листопаді 2023?

4 листопада Сатурн припинить ретроградний рух і вже піде уперед у вашому 7 домі стосунків та комунікацій. Отримаєте те, чого очікуєте. Зустрінетеся з онлайн-другом. Ваша сварка закінчиться примиренням. Ваша дитина приїде у гості. Сприятливий час для вагітності. Стосунки налагодяться та почнуть приносити більше задоволення. Зникнуть усі обмеження. Буде другий шанс щодо чогось.

Венера 9 листопада входить до вашого 2 будинку грошей. Отримаєте коштовні подарунки. Хтось надать грошову допомогу. Робота буде приємною. На вас чекає підвищення самооцінки.

11 листопада Меркурій входить до вашого 4 будинку місця життя та родиною. Будете багато розмірковувати. Вам прийде звістка від батьків або дітей. Придбаєте щось для дому, можливо, переїдете. Ймовірний ремонт та покупка нерухомості. Сприятливий час для міграції.

13 листопада Молодий місяць у 3 будинку спілкування та навчання. Здобудете нову професію та присвятите час вивченню іноземної мови. Продовжується тема переїзду. Отримаєте водійські права чи купите машину. На вас чекає важлива подорож. Можлива медійна активність. Гарний час для початку публічної діяльності.

23-25 листопада Сонце, Меркурій і Марс переходять також у ваш 3 дім, тому наступних 2 роки ви будете сфокусовані на освіті, комунікаціях та родині. Буде багато знайомств та поїздок. Поїдете до батьків. Будуть позитивні новини про батька. Згодом планети переїдуть у 4 дім, що означає роботу з нерухомістю, продажами. 

27 листопада Повний місяць у 10 домі кар'єри. Повня принесе кульмінацію у робочих питаннях. Проясниться ситуація в колективі. Зміна статусу: вагітність, одруження, розлучення тощо. Вам потрібно буде використати свою репутацію для отримання бажаного. Ви будете сяяти, публічної активності не уникнути. Можливо зміните роботу. Переосмислите власну мету

Новини по темі