Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Левів на другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Лев
freepik.com

Гороскоп для Левів на жовтень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Левів у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

14 та 28 жовтня Коридор затемнень: Левам не рекомендується приймати важливі рішення, енергетика інтенсивна, прийняті рішення діятимуть і впливатимуть на наступні 18 років.

6 жовтня Меркурій у 3 будинку, він може показати, про що буде затемнення. На вас чекає навчання та багато спілкування.

10 жовтня Плутон у 6 будинку: робота, обов'язки, відповідальність, служба, здоров'я, тварини, спосіб життя. Плутон був ретроградним із 1 травня. Тепер він розгортається, що допоможе вам у вирішенні проблем. Все у вашому житті зміниться.

10 жовтня Венера у 2 будинку. Принесе прибуток, добрий час для фінансів, подарунків, нові клієнти, робота, замовлення, покупка.

13 жовтня Марс у 4 будинку: місце проживання, нерухомість, сім'я, Початок ремонту, переїзд, купівля нерухомості, здавати житло, знімати, поїздка до батьків, все що пов'язано де ви живете і з ким.

14 жовтня Сонячне затемнення в 3 будинку керується Венерою (планета кохання та гармонії). На вас чекає багато спілкування, комунікації, знайомства, може помінятися коло спілкування. просто так.

23 жовтня Меркурій у 4-му будинку: до вас прийдуть новини, пов'язані з членами сім'ї, оформляти будинок, квартиру.

24 жовтня Сонце входить до вашого 4-го будинку гороскопа. Висвічує ситуацію, пов'язану з сім'єю, з місцем проживання, нерухомість, ПМП, віза, зміна прізвища, наші предки.

Місяць у 4 будинку з 15 по 18 жовтня, щось буде емоційне, новини, зв'язок із мамою, будинок, дитинство, спогади.

28 жовтня Місячне затемнення у 10 будинку. Все що пов'язане з кар'єрою, роботою, професією, щось висвітиться, може змінитися мета в житті, те, чого хочете досягти, досягнення. Це також будинок статусу. Можливі новини про вагітність, шлюб, пропозицію руки та серця, розлучення. Можливо, доведеться ставити останню точку у сфері роботи. Місячне затемнення допоможе ухвалити важливе рішення, нові варіанти, покаже майбутнє.

У 10 будинку Юпітер та Уран у ретроградному русі. Ці планети дають другий шанс.

Новини по темі