Гороскоп на жовтень 2023: які зміни чекають на Тельців у другий місяць осені

Гороскоп на жовтень 2023 Телець
Freepik

Гороскоп для Тельців на жовтень від астролога Анжели Перл.

Поділитися:

Відома астрологиня Анжела Перл дала свій щомісячний прогноз по знаках зодіаку на своєму ютуб-каналі. Що чекає на Тельців у жовтні 2023?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Цей місяць і обидва затемнення будуть дуже важливими для вас.

6 жовтня Меркурій, планета комунікацій та знайомств, увійде у ваш 6 будинок гороскопа. Він відповідає за режим, здоров'я, побут та роботу, рутину. Він дасть перший дзвіночок, інформацію чи послання, пов'язане з тим, чого вам чекати від затемнення 14 жовтня. Щось нове увійде до вашого життя, зміниться чи з'явиться нова звичка.

10 жовтня Плутон, який знаходиться у вашому 9 будинку пошуку сенсу життя, розгортається у прямий рух. Це потужна планета, і у 9 будинку вона символізує владу та вплив. Хтось, від кого ви залежите. Також це сфера освіти, судів тощо. Зрушать із місця справи по цьому будинку: отримання віз, закордонних паспортів, документів на пмж або на імміграцію. 9 будинок також про публічність, блогерство, роботу на іноземні компанії.

Венера 10 жовтня переходить у 5 будинок гороскопа. З 1 по 10 число вона у 4 будинку. З 10 жовтня включатимуться теми кохання, романтичних стосунків, віри в казку. Також це будинок відпочинку, відпустки. На вас чекають хороші новини про дітей, про вагітність, весілля дітей. Венера дасть натхнення на творчість та бажання.

З 13 жовтня Марс входить до вашого 7-го будинку. Це сектор стосунків. Відносини будуть у центрі уваги у жовтні. Багато зустрічей та спілкування з іншими людьми.

14 жовтня відбудеться Сонячне затемнення у 6 будинку. Це затемнення розпочне коридор затемнень. Цей будинок у вас керується Венерою. Це ваш сектор роботи, бізнесу, боргу. Можливо, нова робота, нова професія, хтось новий у колективі. Може змінитись режим, з'являться нові правила для себе, вдома. Також це може бути вимушено: харчування, лікування, дієта тощо. Можлива зміна лікаря.

23 жовтня Меркурій входить у 7 будинок гороскопа, де і Марс. Тема стосунків, інших людей. Меркурій символізує папери, документи, договори, контракти тощо. Ви можете подати заяву до РАГСу, або на розлучення.

24 жовтня Сонце також входить 7 будинок, сектор стосунків, і додає туди енергії. Там у вас буде проходити і Місяць, він додасть емоцій з 15 по 18 жовтня.

28 жовтня - Місячне затемнення у вашому знаку, у вашому 1 будинку. Він керується Венерою. Вона буде дуже сильною у жовтні. Це найважливіше затемнення для вас у жовтні. Сильніше за інших відчують ті, у кого акцсендент у 5 градусах Тельця, або з 2 по 8 градусів Тельця, або ж планета в Тельці. Також, народжені 25 квітня (з 22 по 28 теж відчують). Воно вплине і самооцінку, і почуття, і кар'єру, та й загалом вашу особистість. Ви можете змінити прізвище, образ, стиль, імідж, плани тощо. 1й будинок пов'язаний із стосунками.

Уран, планета сюрпризів і несподіванок, як і раніше, у вашому 1-му будинку, де буде затемнення. Він зараз ретроградний і це говорить про перепланування щось інакше. Вплив на тих, хто народився 12 чи 13 травня.

Новини по темі