Ірина Кудашова про болісне кохання: «Він спілкувався зі мною заради піару»

Ірина Кудашова про болісне перше кохання: «Він спілкувався зі мною заради піару» | 1+1
Фото: instagram/irinaa_kudashova

Акторка зізналася, що це для неї стало ударом.

Поділитися:

Журналіст проекту ЖВЛ завітав у гості до Ірини Кудашової та дізнався безліч цікавих фактів з її життя. В ексклюзивному інтерв'ю 20-річна зірка українського серіалу «Школа», розповіла про неприємні подробиці особистого життя, тяжкий шлях до головної ролі та стосунки з батьками.

Ірина Кудашова – юна акторка, яка зіграла головну роль Вероніки у відомому українському серіалі «Школа» та відразу стала популярною. За життям дівчини в Instagram стежить майже мільйон підписників. Після такого шаленого успіху з’явилося і кохання, яке стало для дівчини справжнім розчаруванням:

«Був один хлопець, який мені дуже сильно подобався. Але потім я дізналася, що він зі мною спілкувався заради піару в Instagram, щоб потім стати популярним. Для мене – це дико. Як можна спілкуватися з людиною заради чогось? Виявляється – можна».

Це не єдиний випадок, коли дівчина відчула на собі зворотний бік гучної слави. Ірина часто чула слова про те, що їй просто пощастило, але шлях до успіху був тернистим:

«Мені дуже прикро через такі слова, бо я працювала 8 років, щоб отримати цю роль. У мене нічого не виходило з першого разу. Мені завжди говорили зробити щось по-іншому – в мій бік лунало дуже багато критики».

Але тепер дівчина має армію фанатів, а найголовніше – підтримку родини. Акторка розповіла, що вона зовсім не схожа на свою серіальну героїню, яка завжди свариться з матір’ю:

«У мене з батьками дуже теплі стосунки. Мама – моя найкраща подружка. Я розповідаю їй про все: хлопців, які подобаються, про моїх подруг та про події мого життя».

Повне інтерв’ю з Іриною Кудашовою дивися у відео:

Інші цікаві матеріали про зірку:

1. Вечірка-перевтілення і 101 троянда: Як Іра Кудашова відсвяткувала 20-ліття

2. Іра Кудашова розповіла про найпікантніший момент на зйомках «Школи»

3. Ірина Кудашова: «Все, про що я просила Діда Мороза, завжди збувалося!»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.